!! Utanç tablosu !!.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Neyse kardeşim sen haklısın sürekli konudan kopup duruyorsun ne demişler celladina aşık olmuşsa bir millet ister ezan dinlet ister can dinlet itiraz etmiyorsa mustehaktir her türlü ona illet evde ha bu arada sen muhalif felan değilsin utanma söyle
Utanmadan söylüyorum ben muhalif bir bireyim. Hükümet iyi yaptıysa iyi kötü yaptıysa kötü derim. Benim seçme ve vatandaş olarak görevim bu. Bu açığı kapatmak için turizm sektörünün işlemesi lazım. Eğer çözümünüz varsa Cimer'e yazın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiçbirşey anlamadım fotodan, bir sorun yok burada fotoğrafda, bende hizmet sektöründe çalışıyorum orada insanlar birşeyler yiyip eylenirken başka birinin çalışması gayet normal çünkü işi bu

ayrıca bunun akp ile ne alakası var anlamadım
Konuyu nereden bağlasam diye düşünüyor. Arkadaşlar kör muhalif.

olay o değil öndekiler turist
normal hocam turistlerde bir sıkıntı göremedim sonuçta müslüman değiller ayrıca onlara seyahat etmek serbest çünkü ülkenin buna ihtiyacı var yani turistlere ihtiyacı var onlar orda yemeklerini yerken oradaki bayanın çalışması oraları süpürmesi gayet normal ben neçe işlerde çalıştım hayat zor ekmek parası kazanmak zor maalesef hayat toz pembe değil yani

normal hocam turistlerde bir sıkıntı göremedim sonuçta müslüman değiller ayrıca onlara seyahat etmek serbest çünkü ülkenin buna ihtiyacı var yani turistlere ihtiyacı var onlar orda yemeklerini yerken oradaki bayanın çalışması oraları süpürmesi gayet normal ben neçe işlerde çalıştım hayat zor ekmek parası kazanmak zor maalesef hayat toz pembe değil yani
Tam kapanmada turistlerde kapanmalı . Turistler virüs yaymıyo mu ?

Akp ile alakası var demedim bu fotoğraf yeni cekilmis bir fotoğraf ve şuanda beren bakarsan 81 milyon bu durumda
eee o zaman neden akp li bir arkadaş yorumlarsa dediniz bu arada akp li değilim herhangi bir partiye oy vermiyorum
ama ülke olarak zor durumdayız bu pandemi süreci herkesi kötü etkiledi ve insanlar para kazanmak için birşeylere katlanmak zorundalar

Utanmadan söylüyorum ben muhalif bir bireyim. Hükümet iyi yaptıysa iyi kötü yaptıysa kötü derim. Benim seçme ve vatandaş olarak görevim bu. Bu açığı kapatmak için turizm sektörünün işlemesi lazım. Eğer çözümünüz varsa Cimer'e yazın.

Knka boşuna utanma sen bir akp lisin yani bak gerçekten bu cümleyi kurmayı pek sevmiyorum ama yani şu olayı azılı akp liler bile savunmazken eleştirirken kendine muhalif diyen birisi hiçbir mantıklı donesi olmadan tamamen sebebsiz bir şekilde savunuyorsa kusura bakma kardeşim Kılıçdaroğlu bile gelse akp lisin derim ve haklıyım yani gerçekten çok saçma la harbi harbi diyorum çok saçma Erdoğan bile görse seni ne alaka der yani şu olayı savunma boşuna ben ortalıkta muhalifsin diye gezme azılı bir akplisin

ne mualif i nerden çıkardın bunu :D
ben kimseyi kayırmıyor ya da parti tutmuyorum bakın (parti tutmuyorum) oy vermiyorum kimseye
o yüzden bu fotoğrafda hiçbir abzürtlük yok, birisi hizmet görmek için gelmiş oraya diğeri ise çalışmak olay bu kadar basit

Bizim ülkemiz burası farkında sin değil mi

Yabancı ülkelerde de işini yapıp Türklere hizmet eden bir yabancı insan görünce onlar böyle davranıyor mu acaba
Yabancı ülkelerde kendi vatandasini eve kapatıp ülkeye turist alıp vatandaşını duzya kamuoyunda asagilarlarsa bırak tepki vermeyi iç savaş çıkar knk

evet bunda hiçbir sorun yok
bu arada kaç yaşındasın bilmiyorum ve hiç bir işte çalıştın mı bilmiyorum ama bu fotoğraf gayet doğal
Evet bir çok işte çalıştım yabancılara çalıştım garsonluk yaptım tezgahtarlık yaptık burda olayın bu olmadigini hala anlamadiniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,119
Üyeler
184,391
Son üye
qweiop
Geri