!! Utanç tablosu !!.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reis bak olaya şöyle bak. Bu ablamız zaten bu işi yapıyor ve turistler gelmeden önce büyük ihtmal ücretsiz izin verilmişti. Son zamanlarda benim de birçok tanıdığım özellikle turistik yerlerdeki bazı işletmeler devletten izin alarak turistlere hizmet vermek için belge aldılar. Ve elemanlarının bir kısmını geri işe çağırdılar. Ve insanlar ceplerine para gireceği için çokta memnun oldu. Bu ablamızda zaten belli ki bu işi yapıyor ve ne mutlu ki çoğu insan gibi işletmesi kapanıp işsiz kalmamış. Allah kazancını arttırsın. Turistlerin gelmesi gitmesi ayrı olay. O ayrı tartışma konusu . Belki bu abla bugun canı sıkknı evde sıknıtısı var. Veya kocası ile sıkntı var. Yav arkadaş Dişi ağrıyor belki :D Yani şu fotoya bakarak nasıl turistler geziyor bu abla çalışıyor diyebiliyorsun. :D Eğer konu birilerinin hizmet edip birilerinin rahat yaşaması ise. Bu olay dünyanın kurulusundan bu güne kadar olan bir şey. Sen biraz sığ bakıyorsun ve karşıdakini de anlamaya çalısmıyorsun. O yüzden daha da fazla yazmayacam. İyi akşamlar. Allaha emanet.
Knk olay ablanın çalışıp diğer insanların eğlenmesi değil bu zaten millet turist falan farketmiyor benim burda sorunun turistlerin gezip benim evde kalmam

• Beğen
Reaksiyonlar: Yuuu
Hmmm bu kokuyu nereden alsam bilirim cehaletin çocukluğun kokusu bu hadi git uyu konuyu kirletiyorsun
Daha öğrenmeyi ve yazım kurallarını bilmeyen bir insan beni cehalet ile itham ediyor? Ya sizin bildiğiniz çok şey var ya da benim bilmediğim az şey var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk olay ablanın çalışıp diğer insanların eğlenmesi değil bu zaten millet turist falan farketmiyor benim burda sorunun turistlerin gezip benim evde kalmam
Eğer turistlerin verebileceği parayı verebilecekseniz buyurun dışarı gidin. Adamlar tek gelişinde en az 16.000 TL harcama yapıyor.

Turist dediğin kaç kişi Sen kaç kişisin knk. Yani ne olsun istiyor bu millet anlamadım ki. :D Hem sen sokakta olsan hem turistler hem işçiler. Herkes iç içe olsa daha mı iyi olacak? Turist dediğin milyon tane insan değil zaten. Amaç zaten herkesi iç içe sokmamak. Hazır bayram sonuna kadar kısıtlamada varken ekonomik olarak katkı olsun diye yapılmuş bir politika bu. Bir kısımı istanbulda bir kısım izmir vs. YA ALLAH AŞKINA SANKİ HERGÜN SULTAN AHMETİ GEZİYORSUNUZ.

Turist dediğin kaç kişi Sen kaç kişisin knk. Yani ne olsun istiyor bu millet anlamadım ki. :D Hem sen sokakta olsan hem turistler hem işçiler. Herkes iç içe olsa daha mı iyi olacak? Turist dediğin milyon tane insan değil zaten. Amaç zaten herkesi iç içe sokmamak. Hazır bayram sonuna kadar kısıtlamada varken ekonomik olarak katkı olsun diye yapılmuş bir politika bu. Bir kısımı istanbulda bir kısım izmir vs. YA ALLAH AŞKINA SANKİ HERGÜN SULTAN AHMETİ GEZİYORSUNUZ.
Sorun o değil evde kafayı yedim bir sahil kenarına gidip oturamıyorum bile

Daha öğrenmeyi ve yazım kurallarını bilmeyen bir insan beni cehalet ile itham ediyor? Ya sizin bildiğiniz çok şey var ya da benim bilmediğim az şey var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer turistlerin verebileceği parayı verebilecekseniz buyurun dışarı gidin. Adamlar tek gelişinde en az 16.000 TL harcama yapıyor.
Dolar ve euro ampül yüzünden bu kadar opahalı olmasa aynısını harçardım .

• Beğen
Reaksiyonlar: Yuuu
Köpeğimi gezdirmeye çıkarken beni terörist gibi sorguya çekiyorlar neyden bahsediyorsun ben daha köpeğimi gezdiremiyorum bunlar dışarıda eğleniyor .

Son düzenleme:
Sorun o değil evde kafayı yedim bir sahil kenarına gidip oturamıyorum bile
Knk herkes aylardır evlerde. Şurda 10 gündür falan tam kapanma geldi. 10 güne kadar zaten saat önce9 sonra 7 ye kadar serbestti. :D Yani bana biraz muhalefet olmak için muhalefet oluyorsun gibime geldi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,841
Üyeler
184,348
Son üye
Ali12345
Geri