O zaman niye burdasın?Asıl öğrenmek istemeyen cahillerin tartışma ortamından uzaklaştırılması lazım.
O zaman niye burdasın?Asıl öğrenmek istemeyen cahillerin tartışma ortamından uzaklaştırılması lazım.
Bilgi öğrenmek için.O zaman niye burdasın?
Bak gerçekten cringe olacak ama bu sensin kardeşim laf sokmak için söylemiyorum ama keşke dışarıdan kendini gorebilsen utanacagina eminimAsıl öğrenmek istemeyen cahillerin tartışma ortamından uzaklaştırılması lazım.
Demek istediği cahillerin tartışma ortamından uzaklaştırılması lazım ama hala neden burdasınız.Bilgi öğrenmek için.
Bildirimlere gelen herşeyi cevaplarım ben. Olayın maiyetini anladıysan benim için sıkıntı yok.İlk cevabına ceva yazmadınız bende o yüzden o tartışmayı kapattığımı düşündüm
Sizi düzeltmek ve bilgi sahibi insanlardan bilgi öğrenmek için.Demek istediği cahillerin tartışma ortamından uzaklaştırılması lazım ama hala neden burdasınız.
Bende diyorumki neden bizim alım gücümüz düşük?Bildirimlere gelen herşeyi cevaplarım ben. Olayın maiyetini anladıysan benim için sıkıntı yok.Yani 10 gündür kısıtlama da ben evdeyim turistler geziyor devlet bizi eziyor diyen herkes bana saçmalıyor gibi geliyor.
Turist demek döviz demektir herkeste bunu farkında. Esnaf iyi ki açıldı diyor, Ekonomi az da olsa canlanıyor ve bu canlanma en az riskle oluyor çünkü boş boş ortalıkta gezip arabasıyla hava atan gençler yok, arkadas gruplarıyla sokaklarda gezen insanlar yok. Sadece çalışmaso gerekenler ve ülkeye döviz getiren tursitler var. 2 hafta bu şekilde gitmiş çok bişe değil. Abartmayın bu kadar. Bende AKP ye muhalif birisiyim yaptığı işleri desteklemem ama muhalif olmak için muhalif olmayın. Kapalı çarşıda 1 esnaf bir dükkana girince minimüm 200 300 dolarlık euroluk alısveris yapıyor. Bırakın kazansın esnaflar.
Ben her zaman görüyorum. Diğer kişilerin görüşlerini de dikkat ediyorum.Bak gerçekten cringe olacak ama bu sensin kardeşim laf sokmak için söylemiyorum ama keşke dışarıdan kendini gorebilsen utanacagina eminim
Peki ben ülkeye döviz sokmadığım için köpek gezdirmeye hakkım olmamasını mantıklı kılıyor mu?Bildirimlere gelen herşeyi cevaplarım ben. Olayın maiyetini anladıysan benim için sıkıntı yok.Yani 10 gündür kısıtlama da ben evdeyim turistler geziyor devlet bizi eziyor diyen herkes bana saçmalıyor gibi geliyor.
Turist demek döviz demektir herkeste bunu farkında. Esnaf iyi ki açıldı diyor, Ekonomi az da olsa canlanıyor ve bu canlanma en az riskle oluyor çünkü boş boş ortalıkta gezip arabasıyla hava atan gençler yok, arkadas gruplarıyla sokaklarda gezen insanlar yok. Sadece çalışmaso gerekenler ve ülkeye döviz getiren tursitler var. 2 hafta bu şekilde gitmiş çok bişe değil. Abartmayın bu kadar. Bende AKP ye muhalif birisiyim yaptığı işleri desteklemem ama muhalif olmak için muhalif olmayın. Kapalı çarşıda 1 esnaf bir dükkana girince minimüm 200 300 dolarlık euroluk alısveris yapıyor. Bırakın kazansın esnaflar.
Bro ufak bir noktaya parmak basacagim ama tartışmaya çok karışmak istemiyorum esnafın iyiki açıldık felan dediği yok bro yani kapalı çarşıdan bahsediyorsunuz bu ülkedeki esnafın milyonda birine denktir esnaf kan ağlıyor kan gözlerimin önünde hergun birden fazla esnaf kepenk kapatıyor devrediyor yada batıyor muhtaç duruma düşüyor hayal dünyasında yaşamayın lutfenBildirimlere gelen herşeyi cevaplarım ben. Olayın maiyetini anladıysan benim için sıkıntı yok.Yani 10 gündür kısıtlama da ben evdeyim turistler geziyor devlet bizi eziyor diyen herkes bana saçmalıyor gibi geliyor.
Reis o çok ayrı bir tartışma konusu onu oturur uzun uzun tartışırız ayrı olarak bende zaten alım gücünün olmadığından şikayetçi birisiyim AKP ye bende muhalifim ama turistler geziyor biz evdeyiz diyip bunu bahane edip lafı başka başka yerlere getirenlere benim lafım. Bu insanlar oldukça ülke gelişmez. Yapıcı muhalefet olması lazım yıpratıcı değil. Adam turistlerden giriyor bakıyor burdan bi cacık cıkmayacak haksız cıkacak hemen baska konuya e ama dolar yüksek bilmem ne devlet yardım yapmıyora geliyor konu. Bunlar ayrı konular ayrı tartışılır.Bende diyorumki neden bizim alım gücümüz düşük?
Ama bu dediğinizde son yarım saatte yaptiklariniz tamamen zıt ağır bir kelime biliyorum ancak yaptığınız sadece saldirmakBen her zaman görüyorum. Diğer kişilerin görüşlerini de dikkat ediyorum.