Benim ihtiyaçlarımı karşılayan bir laptop önerisi

Orta veya yüksek ayaralarda valorant
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Youtubeden fps testlerine baktım yüksek ayarlarda 1080p de gtx1660 neredeyse sabit 230 fps veriyor gtx1660 bana hayli hayli yeter
32 gb şart değilse 8-9k ya bulursunuz

Yok dostum oyun için değil sadece aynı anda hem word hem google hemde power point kulanan biriyim 32 gerekebilir
Dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi misin?

Orta veya yüksek ayaralarda valorant

Youtubeden fps testlerine baktım yüksek ayarlarda 1080p de gtx1660 neredeyse sabit 230 fps veriyor gtx1660 bana hayli hayli yeter
GTX 1660 Mobilde yok.

yanlış anladım o zaman yukarıya 16 yazmışsınız. Ne kadar bütçe ayırdınız?
Ram 16.

Herkes doğuştan bilgili olmuyor. Üslübuna dikkat et.
32 GB ram! PC toplamayı bilmek zorunda değil. Donanımdan anlamak zorunda değil. Tarayıca takılmak ve slayt yapmak için 32 GB ramden bahsediyoruz.
Ve ayrıca forumda son zamanlarda troller 2 katına çıktı artık ne görsem troll diyebiliyorum kusura bakmayın ama tarayıcada takılmak için 32 gb ram ya.

32 GB ram! PC toplamayı bilmek zorunda değil. Donanımdan anlamak zorunda değil. Tarayıca takılmak ve slayt yapmak için 32 GB ramden bahsediyoruz.
Ve ayrıca forumda son zamanlarda troller 2 katına çıktı artık ne görsem troll diyebiliyorum kusura bakmayın ama tarayıcada takılmak için 32 gb ram ya.
GERÇEKTEN OKUMADAN BÖYLE KONUŞMA ORADA FİKRİMİ DEĞİŞİRDİĞİMİ 32 YERİNE 16 GBIN YETERLİ OLACAĞINI SÖYLEDİM OKUMADAN KONUŞMA HEM İSTERSEM SADECE GOOGLEDA GEZMEK İÇİN 128 GB RAM ALABİLİRİM SENİ İLGİLENDİRMEZ 2. SİZİ SADECE GOOGLEDA GEZECEĞİMİ NEREDEN ÇIKARDIN NE İŞLER İÇİN KULANACAĞIMI YAZMADIM

Dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi misin?
BURDADA 32 GEREKEBİLR DEDİM VE SONRA SAÇMA OLDUĞUNU ANLAYIP 16 OLMASI YETERLİ DİYE TEKRARDAN YAZDIM

Altta yazdığı şeylerden sonra sana hak veriyorum.

GTX 1660 Mobil yok hmm düşündürücü

Bir de arkadaşa 32gb ram fazla demişsin senin mesajına bakınca seninde pek anlamadığını düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,136
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri