Kripto Paralar'a yatırım yapabilirsin.Amcamdan 100Tl geldi, öylesine bir yere yatırmak istiyorum. Giderse bir şey olmaz çünkü lazım değildi. Sizce nereye yatırmalıyım? Nasıl kazanabilirim?
alt coinlere yatırabilirsin ( yatırım tavsiyesi değildir)Amcamdan 100Tl geldi, öylesine bir yere yatırmak istiyorum. Giderse bir şey olmaz çünkü lazım değildi. Sizce nereye yatırmalıyım? Nasıl kazanabilirim?
Hemen yatırmam lazım.alt coinlere yatırabilirsin
YDT demeyin yatırım tavsiyesi istiyorum zaten ve para gidince üzülmeye eğim zaten sadece anlayan birine sormak istedim.elon musk bildirimlerini aç yatır 100tlni YTD
Nasıl yatıracağım yatırıma ne olur?Kripto Paralar'a yatırım yapabilirsin.
-Binance TR
-Binance
-BtcTurk Pro
(Yatırım Tavsiyesi Değildir)
Gerçekten mi? Nasıl yatırılıyor site falan mı?elon musk bildirimlerini aç yatır 100tlni YTD
elon musk twit bildirimlerini aç cidden kazanabilirsin ytdYDT demeyin yatırım tavsiyesi istiyorum zaten ve para gidince üzülmeye eğim zaten sadece anlayan birine sormak istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yatıracağım yatırıma ne olur?
abim bu işlerle az çok ilgileniyor o söylemiştiGerçekten mi? Nasıl yatırılıyor site falan mı?
Nasıl yatıracağım site mi? Yoksa uygulama mı? Hangi bankalara geçerli?elon musk twit bildirimlerini aç cidden kazanabilirsin ytd![]()
Coin daha çok kazandırıyor diye biliyorum.Döviz der geçerim. Ben 1400 verip 200 dolar almıştım şuan 1600-1700 civarı sanırım.
telefonuna binance uygulamasını indir youtubeden yardım alNasıl yatıracağım site mi? Yoksa uygulama mı? Hangi bankalara geçerli?
Coin daha çok kazandırıyor diye biliyorum
Büyük yatırımlar kazandırır diye biliyorum Coin'de. Üstelik Coin büyük şans işi yani her an düşüp yükselebilir ancak döviz öyle değil, siyasi olayları takip ederseniz yükseliş ve düşüşleri tahmin edebilirsiniz.Nasıl yatıracağım site mi? Yoksa uygulama mı? Hangi bankalara geçerli?
Coin daha çok kazandırıyor diye biliyorum.