Anker Soundcare Life Q10 kullanan var mı?

1) varla yok arası. var ama aşırı rahatsız edici değil.
2) evet ortadan kalkıyor ancak kablolu kullanımda mikrofon ve bass up özelliği kullanılmıyor.
3) evet dışarı ses veriyor
4) mikrofonu çok kullanmadım. 1-2 kere tesadüfen telefonla konuştum, sesimin az veya kötü gelmesiyle ilgili bir yorum almadım.
2. yanıtınız kablolu kullanırken mikrofon çalışmıyor mu?

oo o zaman hiç gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben gecikme olmasin diye kablolu kullanirim dedim olmaz o zaman öyle
Bluetooth ile zaten nerdeyse hic yok gibi gecikme kablolu ile Bluetooth farki nerdeyse yok denecek kadar az.

Peki bir şey sorucam ben kablolu bir şekilde kullanırken hic bir şekilde karşı tarafa sesim gitmiyor mu?

Örnek pubg mobile oynarken takım arkadaşlarıma sesim giymiyor mu?

@Dontaçhi sizi bu kulaklik ile ilgili başka konular üzerinde yorumlarınızı gördüm şimdi kablolu iken ben kullanırsam sesim gitmiyor ya hani ek olarak 3 dişli alırsam gider mi desim?

Son düzenleme:
@Dontaçhi sizi bu kulaklik ile ilgili başka konular üzerinde yorumlarınızı gördüm şimdi kablolu iken ben kullanırsam sesim gitmiyor ya hani ek olarak 3 dişli alırsam gider mi desim?
Efenim evet 2 dişli jack olduğu için sesin gitmez ama muhtemelen 3 dişli jack alırsan sorun çözülür. Kendim denemedim fakat olacağını düşünüyorum.

Efenim evet 2 dişli jack olduğu için sesin gitmez ama muhtemelen 3 dişli jack alırsan sorun çözülür. Kendim denemedim fakat olacağını düşünüyorum.
olmama ihtimali var mi peki?

Birde şey dicem ben kablolu şekilde kullanirken pubgde takım arkadaşıma sesim gider mi?

Birde şey dicem ben kablolu şekilde kullanirken pubgde takım arkadaşıma sesim gider mi?
Eğer kutudan çıkan jak kablosunu kullanırsan hayır. Mikrofon devre dışı oluyor ama 3 dişli bir jak alırsan mikrofonun çalışma ihtimali var. Dediğim gibi denemediğim için kesin bişey söyleyemiyorum

Eğer kutudan çıkan jak kablosunu kullanırsan hayır. Mikrofon devre dışı oluyor ama 3 dişli bir jak alırsan mikrofonun çalışma ihtimali var. Dediğim gibi denemediğim için kesin bişey söyleyemiyorum
kulaklık bağlı iken telefonun mikrofonu çalışmıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,374
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri