Crucial BX500 SSD Deneyimler

indirsem direkt kurulur değil mi? peki ben sistemi kurduktan sonra windowsu upgrade ettikten sonra ekran kartı ve ana kart chipset ve senin dediğin güncelleme dışında ayrıca bir şey kurucam mı?
Ekran kartı ve anakart driver'ı dışında bir şeye ihtiyacın yok. Kurulumu nasıl olur bilmiyorum. ZİP yada RAR dosyası olarak inmesi lazım. Halledersin sonrasını.

@Alposki senin için kurdum. Bir adet exe dosyası çıkıyor karşına tıkla çalıştır. Kurulumu bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kurulumu nasıl oluyor bilmiyorum dediğin şey SSD için mi dedin?
Evet ssd için.

Bizzat sorunsuz kullanıyorum 4,5 aydır memnunum.

Dostum momentum cache açınca hızları artıyor fakat cidden dosya aktarma yaptığınızda o kadar hızlı atıyor mu? Ek olarak sağlığın çok çabuk düşmemiş mi? 1 ay açık kalmış gözüküyor fakat %4 gitmiş.
atıyor cidden denedim yeni

Arkadaşlar 1 ayda sağlığı %4 düşmüş. 2 yıl mı dayanacak bu şimdi? Sağlık %30-50 seviyesine düşerse performansı da düşüyor zaten. Anormal bir değer değil mi? Sağlığı hızla düşmemiş mi 740 saate göre? @Emirhandkee

90 na düşerse büyük ihtimal garantiye vercem.
Bence gereksiz hızlı düşmüş. 740 saat neredeyse 1-1.5 ay kullanıma denk geliyor. Bu sürede 4 düşmesi sağlıklı değil. 4-4.5 aya 90 altına düşer bu gidişle. Sağlık sorunu var hızla düşüyor diyorduk hâlâ düşüyor herhalde. @Emirhandkee ne diyorsun?

Arkadaşlar 1 ayda sağlığı %4 düşmüş. 2 yıl mı dayanacak bu şimdi? Sağlık %30-50 seviyesine düşerse performansı da düşüyor zaten. Anormal bir değer değil mi? Sağlığı hızla düşmemiş mi 740 saate göre? @Emirhandkee
Önemli olan kaç saat çalıştığı değil ne kadar veri yazdığı.
Veri yazdıkça sağlığı düşer.
1TB'da %1 düşmüş değerler iyi.

Önemli olan kaç saat çalıştığı değil ne kadar veri yazdığı.
Veri yazdıkça sağlığı düşer.
4.8 TB yazmış o kadar çok değil. Ben de alalı 1 ay oluyor neredeyse 4.1 TB yazdım hâlâ 100 olması gereken de bu zaten. Benim de hız sorunum var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,769
Üyeler
189,151
Son üye
BUDZ
Geri