Valorant Takım Arıyorum

Captain Pricee

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
2,939
Selam dostlar Valorant için takım arıyorum mainim Omen arkadaşlarım beni takımda istemedikleri için yeni arkadaşlar ve yeni takım bulmaya çalışıyorum gümüş 3'üm gerektiğinde ciddi gerektiğinde eğlencesine oynuyorum oynamak isteyen varsa yazsın özelden

Selam dostlar Valorant için takım arıyorum mainim Omen arkadaşlarım beni takımda istemedikleri için yeni arkadaşlar ve yeni takım bulmaya çalışıyorum gümüş 3'üm gerektiğinde ciddi gerektiğinde eğlencesine oynuyorum oynamak isteyen varsa yazsın özelden
Arkadaşlarım beni takımda istemiyor dedin ya işte orada kalbim acıdı.

Öyle arkadaş mı olur reis

eğer arkadaşların seni istemiyorsa ortamda sende oyunlarda tek kişilik single player oyunlara gözat bende de öyle durum ben cs valorant gibi oyunları bıraktım ve çok mutluyum ara sıra single player oyun gir onun dışında kendine başka eğlence araçları bul.

Geri