Şaka bir yana iyice merak ettim ben bu durumu. Müsaitsen dc atayım buyur gel dostum.bi gecede hepsini engelledim
anlatayım ekledimŞaka bir yana iyice merak ettim ben bu durumu. Müsaitsen dc atayım buyur gel dostum.
Sanal arkadaşmıydıartık yok zaten onlar
bazıları evetSanal arkadaşmıydı
Neden dışladılar kanksbazıları evet
Eskiden çok kötü oynardım hiç çağırmazlardı beni oyunlara sonra hoi4 başlamıştık hep beraber sonra onlar ben oyunu oynayamadım diye dalga geçtiler bende 2tl eksikti onlar 2tlyi halletmişlerdi iade ettim oyunu onlar bilmiyordu bunu tabi 2 ay sonra biri oyun alıcam iade et hoi4'ü dedi steam politikalarına göre iade etmem mümkün değil dedim bunlar laftan anlamaz maymundaki zeka bunlarda olsa iletişim kurabiliriz yani öyle söyleyeyim zeki bir insan değilim ama onlardan daha bilgili olduğumu ve her şeylerini çözebildiğimi bildikleri için farklı hesap açıp oynuyorlardı benim eskiden cs go sunucum vardı bir fake hesap oluşturup onlarla arkadaş olup kendimi kötüledim hakkımda ne düşündüklerini öğrendim sonra bir gün tartışırken bütün bunları koydum önlerine yalan dediler ses kayıtları ve ssleri attım sonra birbirlerini savunmaya ve beni dışlamaya devam ettiler şu an golda kadar çıktım valorantta onlar beni dışlarken bronz 2 falandım oyunu sadece kill alma üzerine oynadıkları takım iletişimi ve infoları sıfır olduklarını düşünmeden hep kaybettiğimizde suçu bana attılar zaten toxic tipler mikrofonu ağızına sokup bağıran haklı olduğunda inkar eden tipler onları hayatımdan atmak en iyi şey oldu şu an sadece 3 tane arkadaşım var ve daha mutluyumNeden dışladılar kanks
ekledimRip#9721 ekle
Dereceli pek girmem ama istersen ekle. Jexper#6767girmek isteyen var mı
bende girmiyorum zaten şu aralar dereceliyeDereceli pek girmem ama istersen ekle. Jexper#6767
Kopya, spike falan gireriz istersen.bende girmiyorum zaten şu aralar dereceliye
olur bana fark etmez bu arada ekleyemiyorum dcdenKopya, spike falan gireriz istersen.