Laptopa virüs mü girdi

trenboloneren

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,137
Şöyle bir problemim var mesala google girince steam açılıyor steame girince baska google açılıyo google sildim steami açmaya çalışınca bu sefer google nin yanındaki diğer uygulamayı acıyor virüs mü girdi ve virüs girdiyse format çözüm olur mu

virüs olabilir bence googledaki ayarlarınızı gözden geçirin onun dışında kaspersky veya malwarebytes ile tarayın

sen kazıklamayamı çalışıyorsun, trend micro hiç güzel deil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaspersky yada malwarebytes indirerek tarama yaptırın
Ne alaka bilmiyorum, fakat hızlı olması amacıyla önerdim.

Ücretsiz virüs taraması yapıyor ve sonuçları gösteriyor. İnternet üzerinden olduğundan çok daha hızlı oluyor.

paralı deilmi onlar
ücretsiz versiyonu var

Ne alaka bilmiyorum, fakat hızlı olması amacıyla önerdim.

Ücretsiz virüs taraması yapıyor ve sonuçları gösteriyor. İnternet üzerinden olduğundan çok daha hızlı oluyor.
hani olur ya çok kaliteli bişey görürsün aldığında bu ne b dersin ve atarsın çöpe o olay yaşanıyo dedikleri ibi basit arayüzü olması zorunlu deil çocuğu antivirüs ün kullanımı kolay

ücretsiz versiyonu var

hani olur ya çok kaliteli bişey görürsün aldığında bu ne b dersin ve atarsın çöpe o olay yaşanıyo dedikleri ibi basit arayüzü olması zorunlu deil çocuğu antivirüs ün kullanımı kolay
trend microda taramayı baslattim trend micro taramayı bitirince kasper den de ayrı bir tarama yaparım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,825
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri