Gamepadi Telefona Bağlamak

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,533
Arkadaşlar Logitech f710 gamepadim var. Telefona bağlayıp zevk için Geforce Now dan oyun oynamak istiyorum. Ama beceremedim bağlamayı. Araştırdım ama yapamadım. Buradan danışıyım dedim. Nasıl bağlanıyor yardımcı olur musunuz?

Telefon: Xiaomi Note 9

Otg Dönüştürücü:

Attığınız otgnin bende kablolosu vardı bende mouse bağlıyordum telefona oluyordu hocam gamepad denemedim ama oda olur (telefonum: j7 prime 2 )

Arkadaşlar Logitech f710 gamepadim var. Telefona bağlayıp zevk için Geforce Now dan oyun oynamak istiyorum. Ama beceremedim bağlamayı. Araştırdım ama yapamadım. Buradan danışıyım dedim. Nasıl bağlanıyor yardımcı olur musunuz?

Otg Dönüştürücü:
Dönüştürüceye gerek var mı F710 zaten bluetooth üzerinden bağlantı kurmuyor mu?

Attığınız otgnin bende kablolosu vardı bende mouse bağlıyordum telefona oluyordu hocam gamepad denemedim ama oda olur (telefonum: j7 prime 2 )
Olur eyvallahta nasıl? Bağladığım anda Ters sarj & dosyalar aktarılıyor ve sadece ters sarj seçenekleri çıkıyor. 2 si ni de seçsem bir şey olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sen konudan bayağı gerisin galiba.

Olur eyvallahta nasıl? Bağladığım anda Ters sarj & dosyalar aktarılıyor ve sadece ters sarj seçenekleri çıkıyor. 2 si ni de seçsem bir şey olmuyor.
Hmm ben ayarlardan imleç seçiyordum öyle oluyordu hocam gamepad bağlamadığım için bilgim yok kusura bakmayın :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonda yapılsa otg dönüştürücü almaz mantıken :D ?

Ben kendim dualshock 4 ü otg ile bağlandığımda görmüştü gamepadin desteklemiyor olabilir

Olabilir. Ama bu gamepad tüm android cihazlara bağlanıyor ve xiaomi nin otg desteği var diye biliyordum.
Xiaom'nin otg desteği var ama çok iyi değil eski bir gamepad'imi Xiaomi telefona bağlamaya çalıştığımda görmüyordu hiçbir şekilde baska marka bir telefon gördü

Xiaom'nin otg desteği var ama çok iyi değil eski bir gamepad'imi Xiaomi telefona bağlamaya çalıştığımda görmüyordu hiçbir şekilde baska marka bir telefon gördü
Demek ki uyumsuz. Teşekkür ederim.

Otg Dönüştürücü:
bu bende var telefona mosu takılıyodu gamepad denemedim

Geri