Yardımedin43
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Evet beyler sizce hangisini almalıyım oyun oynayacağım ders falan çalışçam bilmiyorum sizce napmalıyım
Ders falan çalışacaksan ödev fln bilgisayar ihtiyaçlarına uygun olacakdır.Ama Xbox series s fiyatına apu sistem+ikinci el gt 1030,rx 460 sistem toplanıyor.Sadece oyun için series s daha iyi ama dersler için pc daha iyi.Evet beyler sizce hangisini almalıyım oyun oynayacağım ders falan çalışçam bilmiyorum sizce napmalıyım
CAHİLLİK BAŞA BELApc yer bitirir
Dersi telefondan yapabiliyorsan Xbox çok daha iyiEvet beyler sizce hangisini almalıyım oyun oynayacağım ders falan çalışçam bilmiyorum sizce napmalıyım
MaalesefCAHİLLİK BAŞA BELA
Maalesef
ama ben her zaman pc desteklerimCAHİLLİK BAŞA BELA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dersi telefondan yapabiliyorsan Xbox çok daha iyi
4000 liraya alacağın bir bilgisayar series s in yarısı etmez. Bilgisayara ihtiyacın yoksa Xbox al ve game pass al ooh mis.Evet beyler sizce hangisini almalıyım oyun oynayacağım ders falan çalışçam bilmiyorum sizce napmalıyım
Oyun içinse xbox series s o fiyatta ki pc yi tokat manyağı ederEvet beyler sizce hangisini almalıyım oyun oynayacağım ders falan çalışçam bilmiyorum sizce napmalıyım
Ben Pc TaraftariyimEvet beyler sizce hangisini almalıyım oyun oynayacağım ders falan çalışçam bilmiyorum sizce napmalıyım