AdomSegat
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,777
hayır ev aletlerinde çok iyi biz full ordan alıyoz bide mediamartktanAşırı başarılı ne demek? Yine kazık sadece pc de ×2 kazık
hayır ev aletlerinde çok iyi biz full ordan alıyoz bide mediamartktanAşırı başarılı ne demek? Yine kazık sadece pc de ×2 kazık
Evet Mediamarktta 4200, ayrıca bir tane olumsuz yorum görmedimnormalde 4200 vatanda 4300
şikayet vara yazılıyor olumsuz yorumlar normal siteye baktıysanız orada yok ama arkadaşım baya heyecanlı ve tedirgin bu konuda o şikayetleri okuduktan sonra teknosadan nefret etti zaten sonra vatan yada mediamarktada aynısı olurmu diyorEvet Mediamarktta 4200, ayrıca bir tane olumsuz yorum görmedim
![]()
MICROSOFT Xbox Series S 512GB Oyun Konsolu Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
MICROSOFT Xbox Series S 512GB Oyun Konsolu Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr
Hocam bu işi bu kadar kafaya takarsanız asıl o zaman bir şey olabilir. Ucuza Mediamarktan alın geçin işte. Bu ürünün yorumlarında 1 şikayet bile olmadığına göre iyidir. Hadi artık hayırlı olsun.teknosanin servisi iyi değil media markt vatan hepsi burada amazon gibi yerlere baksın vatan pahalı satabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iade konusunda sıkıntısi yok teknosanin
Teşekkür ederim size ve yardımcı olanlaraHocam bu işi bu kadar kafaya takarsanız asıl o zaman bir şey olabilir. Ucuza Mediamarktan alın geçin işte. Bu ürünün yorumlarında 1 şikayet bile olmadığına göre iyidir. Hadi artık hayırlı olsun.
ben almıyorum kiHocam bu işi bu kadar kafaya takarsanız asıl o zaman bir şey olabilir. Ucuza Mediamarktan alın geçin işte. Bu ürünün yorumlarında 1 şikayet bile olmadığına göre iyidir. Hadi artık hayırlı olsun.
Bence Vatan.Merhaba iyi forumlar başlıktan anlaşılacağı üzere sizce hangisinden alışveriş yapılmalı arkadaşım Xbox series s alıcak kendisine Vatanı önerdim gayet güzel çalışma ortamı ve ayıplı bozuk ürün çıkma şansının az çıksa bile garanti sürecinin rahat olduğunu belirttim ama yinede size sormak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Hepsinde olabilir hepsinin milyonlarca müşterisi ve yüzbinlerce şikayetçi müşterisi var. Üçü de oldukça büyük firmalar ve üçünde de kendinize muhatap bulabilirsiniz. (Üçünden de pahalı ürünler aldım bu arada, ikisinde de zamanla üründe servise gitmesi gereken sorunlar çıktı ve serviste bir sorun yaşamadım.)şikayet vara yazılıyor olumsuz yorumlar normal siteye baktıysanız orada yok ama arkadaşım baya heyecanlı ve tedirgin bu konuda o şikayetleri okuduktan sonra teknosadan nefret etti zaten sonra vatan yada mediamarktada aynısı olurmu diyor
Aralarında en iyisi MediaMarkt gibiMerhaba iyi forumlar başlıktan anlaşılacağı üzere sizce hangisinden alışveriş yapılmalı arkadaşım Xbox series s alıcak kendisine Vatanı önerdim gayet güzel çalışma ortamı ve ayıplı bozuk ürün çıkma şansının az çıksa bile garanti sürecinin rahat olduğunu belirttim ama yinede size sormak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda