Vatan mı Teknosa mı Media Marktmı

Teknosa ile zamanında servis konusunda çok sorun yaşamış biri olarak Vatan veya MediaMarkt tavsiye ederim hangisinde daha uygun ise ordan alın.

Evet Mediamarktta 4200, ayrıca bir tane olumsuz yorum görmedim
şikayet vara yazılıyor olumsuz yorumlar normal siteye baktıysanız orada yok ama arkadaşım baya heyecanlı ve tedirgin bu konuda o şikayetleri okuduktan sonra teknosadan nefret etti zaten sonra vatan yada mediamarktada aynısı olurmu diyor

Vatan sağ olsun 2 kez bozuk pc teslim ettiler ama her şubeleri sıkıntılı olacak diye bir şey yok

teknosanin servisi iyi değil media markt vatan hepsi burada amazon gibi yerlere baksın vatan pahalı satabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade konusunda sıkıntısi yok teknosanin

teknosanin servisi iyi değil media markt vatan hepsi burada amazon gibi yerlere baksın vatan pahalı satabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade konusunda sıkıntısi yok teknosanin
Hocam bu işi bu kadar kafaya takarsanız asıl o zaman bir şey olabilir. Ucuza Mediamarktan alın geçin işte. Bu ürünün yorumlarında 1 şikayet bile olmadığına göre iyidir. Hadi artık hayırlı olsun.

Hocam bu işi bu kadar kafaya takarsanız asıl o zaman bir şey olabilir. Ucuza Mediamarktan alın geçin işte. Bu ürünün yorumlarında 1 şikayet bile olmadığına göre iyidir. Hadi artık hayırlı olsun.
Teşekkür ederim size ve yardımcı olanlara

3 üde çok iyi mağza, hangisi daha ucuza ordan al ben olsam media mark tan alırdım orda biraz daha ucuz satıyolar

Merhaba iyi forumlar başlıktan anlaşılacağı üzere sizce hangisinden alışveriş yapılmalı arkadaşım Xbox series s alıcak kendisine Vatanı önerdim gayet güzel çalışma ortamı ve ayıplı bozuk ürün çıkma şansının az çıksa bile garanti sürecinin rahat olduğunu belirttim ama yinede size sormak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bence Vatan.
En azından benim garanti deneyimlerim çok güzeldi. Ürünü Vatana verdim, gerisini hiç düşünmedim diyebilirim.

şikayet vara yazılıyor olumsuz yorumlar normal siteye baktıysanız orada yok ama arkadaşım baya heyecanlı ve tedirgin bu konuda o şikayetleri okuduktan sonra teknosadan nefret etti zaten sonra vatan yada mediamarktada aynısı olurmu diyor
Hepsinde olabilir hepsinin milyonlarca müşterisi ve yüzbinlerce şikayetçi müşterisi var. Üçü de oldukça büyük firmalar ve üçünde de kendinize muhatap bulabilirsiniz. (Üçünden de pahalı ürünler aldım bu arada, ikisinde de zamanla üründe servise gitmesi gereken sorunlar çıktı ve serviste bir sorun yaşamadım.)

Kısaca fiyat aynı ise yazı tura atarak alabilirsiniz az da olsa fark varsa ucuz olandan alabilirsiniz. Veya biri faizsiz taksit imkanı veriyorsa mesela ondan alınabilir vs vs.

Merhaba iyi forumlar başlıktan anlaşılacağı üzere sizce hangisinden alışveriş yapılmalı arkadaşım Xbox series s alıcak kendisine Vatanı önerdim gayet güzel çalışma ortamı ve ayıplı bozuk ürün çıkma şansının az çıksa bile garanti sürecinin rahat olduğunu belirttim ama yinede size sormak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Aralarında en iyisi MediaMarkt gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,081
Üyeler
184,725
Son üye
suley123
Geri