Neler Yeni

Vatan mı Teknosa mı Media Marktmı

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Teknosa ile zamanında servis konusunda çok sorun yaşamış biri olarak Vatan veya MediaMarkt tavsiye ederim hangisinde daha uygun ise ordan alın.

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Evet Mediamarktta 4200, ayrıca bir tane olumsuz yorum görmedim
şikayet vara yazılıyor olumsuz yorumlar normal siteye baktıysanız orada yok ama arkadaşım baya heyecanlı ve tedirgin bu konuda o şikayetleri okuduktan sonra teknosadan nefret etti zaten sonra vatan yada mediamarktada aynısı olurmu diyor

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Vatan sağ olsun 2 kez bozuk pc teslim ettiler ama her şubeleri sıkıntılı olacak diye bir şey yok

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,872
İsim
Mert Can Ergün
teknosanin servisi iyi değil media markt vatan hepsi burada amazon gibi yerlere baksın vatan pahalı satabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

iade konusunda sıkıntısi yok teknosanin

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
teknosanin servisi iyi değil media markt vatan hepsi burada amazon gibi yerlere baksın vatan pahalı satabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

iade konusunda sıkıntısi yok teknosanin
Hocam bu işi bu kadar kafaya takarsanız asıl o zaman bir şey olabilir. Ucuza Mediamarktan alın geçin işte. Bu ürünün yorumlarında 1 şikayet bile olmadığına göre iyidir. Hadi artık hayırlı olsun.

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Hocam bu işi bu kadar kafaya takarsanız asıl o zaman bir şey olabilir. Ucuza Mediamarktan alın geçin işte. Bu ürünün yorumlarında 1 şikayet bile olmadığına göre iyidir. Hadi artık hayırlı olsun.
Teşekkür ederim size ve yardımcı olanlara

3 üde çok iyi mağza, hangisi daha ucuza ordan al ben olsam media mark tan alırdım orda biraz daha ucuz satıyolar

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,872
İsim
Mert Can Ergün
ben almıyorum ki

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Merhaba iyi forumlar başlıktan anlaşılacağı üzere sizce hangisinden alışveriş yapılmalı arkadaşım Xbox series s alıcak kendisine Vatanı önerdim gayet güzel çalışma ortamı ve ayıplı bozuk ürün çıkma şansının az çıksa bile garanti sürecinin rahat olduğunu belirttim ama yinede size sormak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bence Vatan.
En azından benim garanti deneyimlerim çok güzeldi. Ürünü Vatana verdim, gerisini hiç düşünmedim diyebilirim.

Forumuye

80+ Bronze
şikayet vara yazılıyor olumsuz yorumlar normal siteye baktıysanız orada yok ama arkadaşım baya heyecanlı ve tedirgin bu konuda o şikayetleri okuduktan sonra teknosadan nefret etti zaten sonra vatan yada mediamarktada aynısı olurmu diyor
Hepsinde olabilir hepsinin milyonlarca müşterisi ve yüzbinlerce şikayetçi müşterisi var. Üçü de oldukça büyük firmalar ve üçünde de kendinize muhatap bulabilirsiniz. (Üçünden de pahalı ürünler aldım bu arada, ikisinde de zamanla üründe servise gitmesi gereken sorunlar çıktı ve serviste bir sorun yaşamadım.)

Kısaca fiyat aynı ise yazı tura atarak alabilirsiniz az da olsa fark varsa ucuz olandan alabilirsiniz. Veya biri faizsiz taksit imkanı veriyorsa mesela ondan alınabilir vs vs.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Merhaba iyi forumlar başlıktan anlaşılacağı üzere sizce hangisinden alışveriş yapılmalı arkadaşım Xbox series s alıcak kendisine Vatanı önerdim gayet güzel çalışma ortamı ve ayıplı bozuk ürün çıkma şansının az çıksa bile garanti sürecinin rahat olduğunu belirttim ama yinede size sormak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Aralarında en iyisi MediaMarkt gibi

Top Bottom