HP OMEN REACTOR Alınır mı?

Alınır.

bunu da alabilirsiniz. Fiyatına göre sunduğu özellikler üst seviye diyebilirim. Üst kapağını deliksiz ile değişebiliyorsun, teflon skatezleri var yedekleri çıkıyor içinde. PWM3389 var.

Alınır.

bunu da alabilirsiniz. Fiyatına göre sunduğu özellikler üst seviye diyebilirim. Üst kapağını deliksiz ile değişebiliyorsun, teflon skatezleri var yedekleri çıkıyor içinde. PWM3389 var.
reactor kdr kaliteli olduğunu düşünmüyorum

reactor kdr kaliteli olduğunu düşünmüyorum
Gayet kaliteli.

Zaten alternatif olarak attım.

Normal şartlar altında olan fiyat farkını da göze almak gerek. 360 370₺'ye satılan bir ürün ile 270₺'ye satılan bir ürün karşı karşıya.

hp omen reactor alınır mı? elüm büyük sıkıntı yaşarmıyım
Alınır içinde gateron optik switch var bu ise aşırı hızlı tepkime süresi ve mekanik olmadığı için çift tıklama gibi artıları var ama 160gr fazlaca ağır kablosu ve skatezi hakkında pek bir bilgim yok ama ham kalmış olabilirler genede son karar sizin ben ağırlığı yüzünden almazdım ama ağır mouse severseniz

Ölücülük yapmak istemem fakat şuan Hepsiburada mobile özel ilk alışverişe 200 TL ye 50 TL indirim veriyor sahada uyguna gelecektir. Tek yapman gereken yeni bir hesap oluşturup mobilden sipariş vermen
Screenshot_2021-05-17-21-19-21-193_com.pozitron.hepsiburada.jpg

bu arada içinde 3389 sensör var zaten en iyi sensörler şimdilik gelenilebilen en son nokta diyebiliriz

Geri