Mining Yapmak (3060 ti ile)

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Reaksiyon skoru
798
Arkadaşlar itopyadan 3060 ti li sistem aldım yakınbda gelecek sürekli mining yapmak istemiyorum fakat bir şey için 2k paraya ihtiyacım var. O yüzden biraz yapacağım. Ekran kartına zarar veriri mi? Ne kadar sürer 2000 tl kazmam? Kartın garantisi iptal edilir mi? Tüm sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşlar itopyadan 3060 ti li sistem aldım yakınbda gelecek sürekli mining yapmak istemiyorum fakat bir şey için 2k paraya ihtiyacım var. O yüzden biraz yapacağım. Ekran kartına zarar veriri mi? Ne kadar sürer 2000 TL kazmam? Kartın garantisi iptal edilir mi? Tüm sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
Yaklaşık 2 ay sürer, hangi sistemi aldın link atar mısın? Garantisi bozulmaz.

7/24 yapmıyacaksın sanırım ekran kartına zararı olmaz ciddi sıcaklıklara çıkmadığı sürece benim arkadaşım 2080 ile her gün 14 saat kazarak 4 günde 180 tl yaptı devam etmek istemedi keşke devam etseydi çok kar ederdi şimdi 3k-4k seviyelerine çıktı birde eth

2-3 aya 2k olur gibime geliyor düzenli yaparsan

Yaklaşık 2 ay sürer, hangi sistemi aldın link atar mısın? Garantisi bozulmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7/24 yaparsan 1 ayda 1500 lira kazanırsın.

Gayet kaliteli model bi sorun olmaz. Şuanda 7/24 yaparsan 1800 lira civari getirisi olur. Günde kac saat yapmak istiyorsan ona göre oranlayabilirsin

Geri