Ethermine Yeni Politika Sonrası Başka Bir Pool Arıyorum

MrBonapart

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,377
Ethermine'ın 1 Hazirandan sonra aylık ödeme yapma açıklamasından sonra yeni bir pool kullanmak istiyorum. Sizce ne olmalı? Sebebiyle açıklarsanız sevinirim.

(Tek kartla kazım yaptığım için yüksek gelir alamıyorum)

Aklımda Binance Pool var ama bilemedim açıkçası.

Binance pool en iyisi şu an. İstediğim zaman çekebiliyorum. Gece üç'te kazdığın miktar hesabında. :)

Binance pool en iyisi şu an. İstediğim zaman çekebiliyorum. Gece üç'te kazdığın miktar hesabında. :)
24 saat boyunca kazım yapamayabiliyorum çoğu zaman yine de mantıklı mı?

Ben de yine aynı durum. 30 MH/s ortalama 20 TL falan geliyor 24 saat çalıştırmamama rağmen.
Ethermine üzerinden şu an günlük 28-29₺ kazıyorum 32 MH/s ile, o zaman ben bir deneyeyim binance pool'u zaten 1 gün içinde yatıyor. Peki başka öneriniz var mı?

Ethermine'nın yeni politikası nedir konuyla alakasız ama.

Ethermine üzerinden şu an günlük 28-29₺ kazıyorum 32 MH/s ile, o zaman ben bir deneyeyim binance pool'u zaten 1 gün içinde yatıyor. Peki başka öneriniz var mı?
Başka yok. Öbür türlü 0.05 falan olnuca çekebiliyorsun diğerlerinde zaten. Bence en mantıklısı binance pool.

Ethermine'nın yeni politikası nedir konuyla alakasız ama.
Artık 0.01 ETH için her ayın 28'inde ödeme yapacaklarmış. Küçük mining yapanlar için kötü bir haber yani.

Evet benim içinde öyle oldu
Benim için yararlı konu hocam takipteyim
Yarın öğle vakitlerinde bir uplamayı düşünüyorum konuyu çok geç saatte açtım çok fazla kişi görmez. Yarın bi bakalım Binance cepte zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet benim içinde öyle oldu
Benim için yararlı konu hocam takipteyim
Buradan yeni politikaya ulaşabilirsiniz. Önerdikleri sistem hiç hoşuma gitmedi ondan dolayı pool değiştiricem mecbur.

0.05 te ne oluyo onu anlayamadım

RVN için de aynı politikayı uygulayacaklar mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri