2.el mi?Merhaba arkadaşlar yeni aldığım ekran kartık az önce ulaştı bana fakat kartda çok ağır sigara kokusu var nasıl giderebilirim bunu aceba
Normal,büyük ihtimal kartı kullanan kişi internet kafede kullanmıştır.Evet hocam
İnternet kafe kartı büyük ihtimal.Merhaba arkadaşlar yeni aldığım ekran kartık az önce ulaştı bana fakat kartda çok ağır sigara kokusu var nasıl giderebilirim bunu aceba
Saç kurutma makinesini soğuk ayara getir üstüne tut biraz zamanla geçerEvet hocam
Yeterli bir donanım bilginiz varsa, attığım videoyu izliyerek evde kendiniz de yapabilirsiniz, eğer yapamam derseniz de işi bilen bir eş, dost tanıdıktan yardım alarak temizleyebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar yeni aldığım ekran kartık az önce ulaştı bana fakat kartda çok ağır sigara kokusu var nasıl giderebilirim bunu aceba
Frekans TV'nin elektronik parçalar için kullandığı bir sıvı vardı onla temizleyebilirsin.Merhaba arkadaşlar yeni aldığım ekran kartık az önce ulaştı bana fakat kartda çok ağır sigara kokusu var nasıl giderebilirim bunu aceba
İzopropil alkol mü?Frekans TV'nin elektronik parçalar için kullandığı bir sıvı vardı onla temizleyebilirsin.