bariskarali
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,893
Hackerlik öyle sandığın gibi bişe değil. Hangi dalda ve ne üzerine kendini geliştireceğini belirlemen lazım ilk önce.
bir fılım vardı mrx diye hacker vardı o diziden mi heves ettinbeyler konu troll değil
yani saçma ama hevesliyim
bir videoda da görmüştüm adam hackerlik yapmış bırakmış kredi kartlarını çalıyor deep web felan filan (tabi bunlar yasal olmayan ve günah) (sonradan da tövbe edip bırakmış zaten)
bir tane de kuzenimin sevgilisinin arkadaşı vardı onla vodafone uygulamasının kodunu vermişti sadece o gitmiş 5000gb atmış bişeyler yaparak nasıl yaptıysa artık işte bende özeniyorum
nerden başlamalıyım nasıl olunur ?
israilin hava savunma sistemini heçkleyip kendi uçaklarını vurduruçamHackerlik öyle sandığın gibi bişe değil. Hangi dalda ve ne üzerine kendini geliştireceğini belirlemen lazım ilk önce.
ilkkez senden duydum (bu arada teşkilat)bir fılım vardı mrx diye hacker vardı o diziden mi heves ettin
onu izle artık hacker olmaya hak kazanıcaksınisrailin hava savunma sistemini heçkleyip kendi uçaklarını vurduruçam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ilkkez senden duydum (bu arada teşkilat)
izledikten sonra haçker olabiliyor muyum ?
Güzel fikir. Ozaman sen annenin falan facebook , instagramlarının şifresini patlatmaktan başla.israilin hava savunma sistemini heçkleyip kendi uçaklarını vurduruçam
yok ayrıldılar geç kaldınSelam söyle silivrideki kuzeninin sevgilisinin arkadaşına
Beyaz şapkalı korsan olabilirsiniz.beyler konu troll değil
yani saçma ama hevesliyim
bir videoda da görmüştüm adam hackerlik yapmış bırakmış kredi kartlarını çalıyor deep web felan filan (tabi bunlar yasal olmayan ve günah) (sonradan da tövbe edip bırakmış zaten)
bir tane de kuzenimin sevgilisinin arkadaşı vardı onla vodafone uygulamasının kodunu vermişti sadece o gitmiş 5000gb atmış bişeyler yaparak nasıl yaptıysa artık işte bende özeniyorum
nerden başlamalıyım nasıl olunur ?