gt 86 çok pahalı ya ama çok hoşuma giden bir araba oda ve mesela subarı brznin stoğunu bulmak çok zor fazla oynanmamış arabalar önelikli tercihlerimdir
Yok hocam yanlış anlamayın. Sizin dediğinizde olabilr. Fakat arabanın sigortası vs. Plakadan dahil fark gösterebiliyor. Elimizde bipper var 2009 model 2013te bize geçti bu aya kadar hep yattı 2013ten beri.
Sigortası yaklaşık 6 sene yoktu. İstanbul plaka olsaydı 3000tl sigorta çıkıyordu. Plaka kastamonu olduğu için 900tl çıktı kamyonet birde mesela.
Selamlar 3-4 haftadır durmaksızın araba bakıyorum 2. bi araba almak istiyorum keyif arabası haftasonları dışarı çıkıp gazlamak azda olsa drift yapmak istiyorum bütçem max 300k üstüne geçemem ve alacağım arabanın ömürlük olmasını istiyorum en az bi 8-9 sene kullanmak istiyorum ve arkadan itiş olması şart bu konuyla ilgili araba önerileriniz varsa lütfen yardımcı olun karar veremiyorum
Mazda mx5 çok güzel araç ama çok pahalı Mazdanın rx8i çok hoşuma giden bi araba ama çok yakıyor Hyundai Genesise aşık oldum ama parça sıkıntısı veya hafif bi kaza anında kaput parçaları veya grenaj parçalarını bulmakta sıkıntı yaşarmıyım pek bi bilgim yok bu tarz arabalar önerirseniz çok sevinirimm
300 bine e92 m3 varsa temiz alalım bizde.
Gene 335 i de aynı temiz yok.
O paraya alınan dediğiniz tüm arabalar çöp olarak görülüyor çoğu her köşe başı yanlanmış kafası basılmış oynanmadık yeri kalmamış arabalar.
Bu arada ciddiyim m3 e92 varsa o parayı bizim arabayı sattırayım direk
Dilimler burdan belli oluyor noksanları da var ama bir inceleyin dediğiniz dilim kesin çıkacaktır fazla bile çıkabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
300 bine e92 m3 varsa temiz alalım bizde.
Gene 335 i de aynı temiz yok.
O paraya alınan dediğiniz tüm arabalar çöp olarak görülüyor çoğu her köşe başı yanlanmış kafası basılmış oynanmadık yeri kalmamış arabalar.
Bu arada ciddiyim m3 e92 varsa o parayı bizim arabayı sattırayım direk
S14 s13 hepsi çok kıvrak arabalardır . Driftte hele bunlar gerçekten yapılırsa on numara olur ülkede de örnekleri var ama arkadaş daha çok stok bir şey istiyor bu arada yukarı atılan s14 harbi dolu
S14 s13 hepsi çok kıvrak arabalardır . Driftte hele bunlar gerçekten yapılırsa on numara olur ülkede de örnekleri var ama arkadaş daha çok stok bir şey istiyor bu arada yukarı atılan s14 harbi dolu
Hocam dediğiniz e92 m3 o paraya imkansız. 335 i de temiz değil arkadaş daha çok temiz stoklara yöneliyor. Açıkcası 300 bin TL verip ben de e46 almam
O keyif arabası istemiş işte . Tabi bu paraya sıfır araba var. 300 bine egea dahi var .
Bana kalsa mercedes alırdım.
Bir kere bindim tadı aldım zehiri verdiler. Çok güzel arabaydı. He birde fiat 500 abarth da aynı zevki almıştım. 180 beygir orjinali 250 beygire kadar çıkarmışlar araba çok hafif kıvraktı. Bana kalsa bu bütçede ben bmw almam mercedes alırım.
Ben bu mtv işini anlamadım arabanın vergisi 2018 der 29 binmiş 2019 da 39 bin 2021 41 bin bu arada o s 14 400 bg onun vergisi benim anladığım 3500 çıkıyor altında yazdığı cm değeri ve bg doğru değil zaten yanlış biliyoda olabilirim
O keyif arabası istemiş işte . Tabi bu paraya sıfır araba var. 300 bine egea dahi var .
Bir kere bindim tadı aldım zehiri verdiler. Çok güzel arabaydı. He birde fiat 500 abarth da aynı zevki almıştım. 180 beygir orjinali 250 beygire kadar çıkarmışlar araba çok hafif kıvraktı. Bana kalsa bu bütçede ben bmw almam mercedes alırım.
2021 egea aldım orta paket 300 binlik egea %80 ötv dilimine girdi 231 olsa düşünmeden alırım premium araç da olan donanımları koymuşlar test ettim güzel makine.
Ben bu mtv işini anlamadım arabanın vergisi 2018 der 29 binmiş 2019 da 39 bin 2021 41 bin bu arada o s 14 400 bg onun vergisi benim anladığım 3500 çıkıyor altında yazdığı cm değeri ve bg doğru değil zaten yanlış biliyoda olabilirim
Knk adamı arabsı var zaten ne yapsın 0 suvu adam biraz zengin galiba zaten hafta sonuna drift keyif arabası istiyo
Abarth güzel bir araba ama oda drifte pek elverişli bir araba değil ama ben lakap taksam otoban faresi derdin