6000-6500 TL Sistem Tavsiyesi

T-800

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
288
Bütçe
6000
şu anki bilgisayarım aşağıda yazıyor şu anlık sizce idare eder mi değiştirilecek kadar kötü mü? 1866Mhz 16GB ram de yapabilirim bilgisayarı

Gigabyte RX560 2G -ekran kartı

AMD Athlon x4 860k -işlemci

8GB 1600Mhz DDR3 -ram

MSI A68HM-E33 V2 -ana kart

120 GB -SSD

500GB -HDD

400W -PSU

şu anki bilgisayarım aşağıda yazıyor şu anlık sizce idare eder mi değiştirilecek kadar kötü mü? 1866Mhz 16GB ram de yapabilirim bilgisayarı

8GB 1600Mhz DDR3 -ram

120 GB -SSD

500GB -HDD

400W -PSU
Kanka bende senin yerinde olsam arada kalırdım , bilgisayarın değiştirilecek kadar kötü değil ama tabi senin yaptıkların önemli burada olan , çok ağır oyunlar oynayıp bir şeyler üretiyor isen kesinlikle yeni bilgisayar almanı tavsiye ederim fakat düşük gereksinimler seni rahatsız etmiyor ise 16 gb yapabilirsin demekte beni rahatsız ediyor çünkü araştırdığım kadarıyla senin anakartın ddr3 yani ileride kullanamayacağın bir ram almış olacaksın. ileri dönemde çöpe giden para anlamına geliyor, ayrıca güçlendirsen bile bilgisayarın 400w yani ileride bir ekrankartı güçlendirmesi ile çalışacağıda muamma, tabi işlemci ve anakart değişimide takip ettiğinde eziyete dönüşür. yeni pc toplamakta bu zamanlarda çok zor ve pahalı , bence https://www.hepsiburada.com/casper-...r-bilgisayar-p-HBV00000OUOHE?magaza=EXCALIBUR
bunun gibi bir bilgisayar al hem içerisindeki m2 ssd sayesinde ister ssd ni ister hdd ni içine koyabilirsin ve rami 16 ya ileride çıkarabilirsin bu sayede. istediğin yere taşıyabileceksin. Hem içerisindeki içlemci ile ekran kartı daha güçlü itopyadaki 7000 tl lik sistemlerden . çünkü mining sebebiyle ekran kartları çok pahalı ya. monitörünü de 2. monitör olarak bağlayabilirsin yada ana monitör olarak. 7000 tl ye çıkabilirsen bu çok mantılı ama alt fiyatlarında böyle güzel bir seçenek bulamadım. sana verebileceğim en iyi tavsiye bu. baktım bu arada laptopta m2 olduğu için m3 sata girişi olan takılabiliyor yani sıkıntı yok.

8GB 1600Mhz DDR3 -ram

120 GB -SSD

500GB -HDD

400W -PSU
Bence o kadar da kötü değil
Ama 16 gb ram yapmanı tavsiye ederim

Kanka bende senin yerinde olsam arada kalırdım , bilgisayarın değiştirilecek kadar kötü değil ama tabi senin yaptıkların önemli burada olan , çok ağır oyunlar oynayıp bir şeyler üretiyor isen kesinlikle yeni bilgisayar almanı tavsiye ederim fakat düşük gereksinimler seni rahatsız etmiyor ise 16 gb yapabilirsin demekte beni rahatsız ediyor çünkü araştırdığım kadarıyla senin anakartın ddr3 yani ileride kullanamayacağın bir ram almış olacaksın. ileri dönemde çöpe giden para anlamına geliyor, ayrıca güçlendirsen bile bilgisayarın 400w yani ileride bir ekrankartı güçlendirmesi ile çalışacağıda muamma, tabi işlemci ve anakart değişimide takip ettiğinde eziyete dönüşür. yeni pc toplamakta bu zamanlarda çok zor ve pahalı , bence https://www.hepsiburada.com/casper-...r-bilgisayar-p-HBV00000OUOHE?magaza=EXCALIBUR
bunun gibi bir bilgisayar al hem içerisindeki m2 ssd sayesinde ister ssd ni ister hdd ni içine koyabilirsin ve rami 16 ya ileride çıkarabilirsin bu sayede. istediğin yere taşıyabileceksin. Hem içerisindeki içlemci ile ekran kartı daha güçlü itopyadaki 7000 TL lik sistemlerden . çünkü mining sebebiyle ekran kartları çok pahalı ya. monitörünü de 2. monitör olarak bağlayabilirsin yada ana monitör olarak. 7000 TL ye çıkabilirsen bu çok mantılı ama alt fiyatlarında böyle güzel bir seçenek bulamadım. sana verebileceğim en iyi tavsiye bu. baktım bu arada laptopta m2 olduğu için m3 sata girişi olan takılabiliyor yani sıkıntı yok.
Çok tesekkur ederim reis bilgilendirme ve tavsiyeler için sağolasın. Doğru diyorsun

Excalibur alma da ne alırsan al.

8GB 1600Mhz DDR3 -ram

120 GB -SSD

500GB -HDD

400W -PSU
Sistemin değiştirilebilecek kadar kötü değil bence beklemelisin. Ve RAM 16 Gb yaaparsan süper olur.

Geri