Arkadaşıma göçebe bıçağı case hardened full mavi çıktı ne yapmalıyız?

bu videoda tüm çıkan bıçakların değerinide söylüyordu ancak bu videoda bu bıçağın değerine ??? bırakılmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oradan bir denesin bence.
Söylüyorum.

Oradan bir denesin bence.
Nasıl yapılıyor anlamadım diye sordu baktım bende anlayamadım nasıl yapılıyor? Bizesatdan sonra nerelere basılıp bakılması lazım? Şuan dc de canlı canlı bakmaya çalışıyoruz.

Son düzenleme:
bu videoda tüm çıkan bıçakların değerinide söylüyordu ancak bu videoda bu bıçağın değerine ??? bırakılmış.

Söylüyorum.

Nasıl yapılıyor anlamadım diye sordu baktım bende anlayamadım nasıl yapılıyor? Bizesatdan sonra nerelere basılıp bakılması lazım? Şuan dc de canlı canlı bakmaya çalışıyoruz.
dostum dc linki atsan da yayında göstersen olur mu türkiyede bida böyle bir şey çıkmaz çünkü

Söylüyorum.

Screenshot_11.jpg

Yukarıda çıkan yerdeki sağ altta bize sat var oradan bakabilir.

Screenshot_12.jpg

Sonra buraya gelecek bize sat ve ilan ekle var buradan bize sat seçecek sonra alta steam trade url yapıştıracak. Sonra bynogame destek var ya sağ altta oradan teklif verecek adamlar. Uygun görürse teklifi satabilir.

Geri