ZorTİnaYtİ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 112
475tl butxem var ram önerilerinizi bekliyorum rgb olursa sevinirim bu arada belki ileri dönemlerde rame overclock yapabilirim
8gb mi istiyorsun 16Gb mi ayrıca sistem topluyorsan direkt hazır sistem al(şunu söylemekten bıktım)475tl butxem var ram önerilerinizi bekliyorum rgb olursa sevinirim bu arada belki ileri dönemlerde rame overclock yapabilirim
Garip markalar derken?https://www.epey.com/bellek-ram/e/Y...czo2OiI0MzA0NTQiO319X3M6OToiZml5YXQ6QVNDIjs=/
şurdan bakabilirsin garip markaları önermiyorum
tanınmamış markalar ucuz mal çıkaranlar (longline,hi level, gibi)Garip markalar derken?
sistemi topladım nerdeyse bi ramkaldı ondan dedimbu arada 8 gb8gb mi istiyorsun 16Gb mi ayrıca sistem topluyorsan direkt hazır sistem al(şunu söylemekten bıktım)
Keşke hazır sistem alsaydınız büyük ihtimal sağlam kazık yemişsinizdir(eğer sistem de ekran kartı varsa)sistemi topladım nerdeyse bi ramkaldı ondan dedimbu arada 8 gb
4.5k tuttu içinde 1050ti varKeşke hazır sistem alsaydınız büyük ihtimal sağlam kazık yemişsinizdir(eğer sistem de ekran kartı varsa)
İyimiş çok kötü değilmiş ALLAH TAN4.5k tuttu içinde 1050ti var
ekran kartını ikinci el aldım bi din öğretmenindenİyimiş çok kötü değilmiş ALLAH TAN
16gb rgb ram bul 450tl ye ben alayım8gb mi istiyorsun 16Gb mi ayrıca sistem topluyorsan direkt hazır sistem al(şunu söylemekten bıktım)
O zaman iyi olmuş ucuz satmışlardırekran kartını ikinci el aldım bi din öğretmeninden![]()
2.el bulunur belki16gb rgb ram bul 450tl ye ben alayım