Çıkarılan Sistemler Neden İtopya'da Çıkıyor?

IMG_20210522_174330.jpg

PWPAPWOWOİWİWOSJXKZBSKKW

Sistem almıyorum lakin benim canımı bile sıktı şu çökme işi yetersiz ise geliştir arkadaş çok mu zor yani

Bu arada itopya en iyi sunucuya sahip gamegarajda 3060 ekran kartları sunulduğunda 1 saat falan çökmüştü
Ben İtopyanın en iyi sunucuya sahip olduğuna filan inanmıyorum şu an. Bir site saniyesinde gider mi ya?

Kanka ben onun suçu olduğundan bahsetmiyorum zaten onun suçu değil ama bizim için çıkarıyor bu sistemi. İtopya saniyesinde çöküyor. Böyle olunca hepimiz üzülüyoruz.
Diğerlerinin çökmeyeceğinin garantisi var mı?
GameGaraj İnceHesap olsa fena olmazdı. Oralarda çökmeye rastlamadım ben. Burda yoğunluk olunca şak diye kesiliyor site.
Yine aynı şekilde oralarda da soru çıkardı. Yoğunluk olunca ister istemez oluyor.

Sanırım bir çok siteyle görüşüp en iyi fiyatı verenle anlaşıyordu kendisi açıklamıştı hatta. Demek ki en iyi fiyatı itopya veriyor ki itopyada çıkıyor sistemler (ki lerim yalnışsa özür dilerim)

yani bir nevi evet her seferinde site çökmesine rağmen hala itopya ile çalışıyor. alında yorum yapmamak en iyisi çünkü bu fiyata çıkarabilmesinin nedenlerinden biri de itopyadır diye düşünüyorum

Hayal ettiğin sistemi başka bir yayıncı başka bir site sana sunmuş da sanki biz engel olmuşuz gibi konuşuyorsun :)

Bu arada 2 dakika loading ekranını bekledim ve sayfaya giriş yapabildim. Ama sen itopyanın sitesinin yavaşlığını eleştirirsen eyvallah lakin dolaylı yoldan bize de giydirmeye çalışırsan olmaz. Sevgiler yaptığım sistemler kitleme ne kadar değer verdiğimin en büyük örneği onun için konuşacak pek fazla bir şey yok.

da sistem 5.png

A
Hayat ettiğin sistemi başka bir yayıncı başka bir site sana sunmuşta sanki biz engel olmuşuz gibi konuşuyorsun :)

Bu arada 2 dakika loading ekranını bekledim ve sayfaya giriş yapabildim. Ama sen itopyanın sitesinin yavaşlığını eleştirirsen eyvallah lakin dolaylı yoldan bize de giydirmeye çalışırsan olmaz. Sevgiler yaptığım sistemler kitleme ne kadar değer verdiğimin en büyük örneği onun için konuşacak pek fazla bir şey yok.

Alıntıyı görüntüle
Abi ben seni gerçekten çok seviyorum bütün videolarını izleyip like atıyorum ama site böyle 1 anda çökünce gerçekten çok üzülüyorum. Ben 1 senedir bu sistem için köpek gibi çalışıyorum. Ama 1 saniyede bütün emeklerim gidince çok koyuyor bana.

Geri