ahmetrdurmus
80+
- Reaksiyon skoru
- 220
Yeni şarkım yayında, kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve yapıcı eleştirilere açığım. Şimdiden teşekkürler.
Ekleme: Beat bana ait 
Nağme tarzı işlere yeni girdim sayılır bu yüzden olmayabiliyo ama geliştiricem inşallah, teşekkürler.beat le söyleme tarzın pek olmamış gibi uyuşmamış gibi geldi ama girişim harika
Sesin Ve Beat Güzel Ama Birbirlerine UyuşmamışlarYeni şarkım yayında, kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve yapıcı eleştirilere açığım. Şimdiden teşekkürler.
Ekleme: Beat bana ait![]()
Sence ne tarz beat kullanmalıyım örnek olarak youtube dan bakıp atabilir misin sana zahmet, teşekkür ederim yorumun için.Sesin Ve Beat Güzel Ama Birbirlerine Uyuşmamışlar
Tamamdır Sizin Gelişmenizi Çok İsterim Biraz Bakıp GeleyimSence ne tarz beat kullanmalıyım örnek olarak youtube dan bakıp atabilir misin sana zahmet, teşekkür ederim yorumun için.
Yani Aslında Kullandığınız Beat Güzel Fakat Birbirine UyduramamışsınızSence ne tarz beat kullanmalıyım örnek olarak youtube dan bakıp atabilir misin sana zahmet, teşekkür ederim yorumun için.
sayılıyor tabi ama...
Geliştirmeye çalışıyorum kendimi teşekkür ederim.Beat ile konuşmalar pek uyuşmamış. Onun haricinde fena değil.
Mix tarzı işleri daha tam çözemedim bu yüzden hatalarım olabiliyor ve okuma sorununu da bi türlü ayarlayamadım ama onu da çözücem inşallah teşekkür ederim.Beat sesini bastırıyor. Ritim senden daha sert kalıyor. Ses güzelliği olarak sıkıntın yok. Okuma şeklin normal bi paragraf okur gibi olmuş. YAzdığın şiiri yaşadığın gibi hislerle oku.
Beat biraz tiz tonlarda bu yüzden söylerken biraz zorlandım sonucunda da böyle hatalar çıktı, teşekkür ederim kuzen seninki de kıyakmış.Lirikal anlamda güçlü, beat güzel fakat söyleyiş tarzın güzel değil. Ya da beat’e uydurmak için o söyleyiş tarzını kullanmışsın, o kısım tezat olmuş biraz. Eline sağlık yine de, profil resmin de güzelmiş.![]()
Biraz anlar gibiyim, bidaha ki sefere daha düzgün bir iş çıkarmaya çalışıcam teşekkür ederim.Yani Aslında Kullandığınız Beat Güzel Fakat Birbirine UyduramamışsınızMesela Aklıma Bu Şarkı Geldi Beatı Dinlerseniz Seslerle Çok Uyumlu Sözlere Başlarken Beat Vuruyor Sonra Kısıyor Falan Yani Bu Tür Yapsanız Çok Güzel Olur (Beatı Değiştirmeyin Sadece Vuruşları Düzenleyin)
Hocam ben reklam yaptığımı biliyorum, kendi reklamımı yapıyorum ama yani yasaksa bidaha paylaş mıyım?sayılıyor tabi ama...