3 Senedir çalıyorsan çok yetkin olman gerekiyor bağlamada.Saydığın isimler bilindik diye biliyorum lakin yeni teknikler öğrenmek için youtube mecrasındaki videolardan öğrenmek daha doğru olacaktır.3 senedir evde bağlama çalıyorum.daha çok nota ve alıştırma için erdal erzincan arif sağ bağlama method kitabını almak istiyorum.önerir misiniz, kullanan var mı ?
ben de öyle yaptım.ama nota eksikliğini çok hissediyorum.takdir edersiniz ki internette de nota bulmak çok zor . ondan almayı düşünüyorum3 Senedir çalıyorsan çok yetkin olman gerekiyor bağlamada.Saydığın isimler bilindik diye biliyorum lakin yeni teknikler öğrenmek için youtube mecrasındaki videolardan öğrenmek daha doğru olacaktır.
Tercih senin fakat ben ilk başladığım 3 ay sonrasında yazılı kaynak kullanmadan ustalardan öğrendiklerim ile kendimi geliştirdim.
Hocam nota öğrenince türküyü söylemek imkansızlaşıyor .Ben nota dizgisi ile öğrendim 8 yıl önce hala türküleri söz olarak değil nota olarak ezberliyorum.ben de öyle yaptım.ama nota eksikliğini çok hissediyorum.takdir edersiniz ki internette de nota bulmak çok zor . ondan almayı düşünüyorum![]()
bir de alıştırma konusu var.parmak egzersizleri falan.onlar da çok önemli ve bu kitapta varHocam nota öğrenince türküyü söylemek imkansızlaşıyor .Ben nota dizgisi ile öğrendim 8 yıl önce hala türküleri söz olarak değil nota olarak ezberliyorum.
Mümkünse kulaktan çıkarmak daha iyi olacaktır türküleri ama tabii siz de haklısınız, çok doğru kaynaklar yok internette yazılı olarak.