Hobidikartopu
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
Arkadaşım tokeninin çalındığını söylüyor. Discorda bir arkadaşı çalmış her türlü şey kontrol ediyor çalan kişi bu durumdan nasıl kurtulacak
Hesabı devre dışı edip yenisini açabilir yada discord desteğe başvursunArkadaşım tokeninin çalındığını söylüyor. Discorda bir arkadaşı çalmış her türlü şey kontrol ediyor çalan kişi bu durumdan nasıl kurtulacak
Discord bot kodlayanlar bilir kontrol etmek için token diye bir şey vardır o hesabın kalbidirToken derken?
Bende bilmiyorum dediklerinin aynısını yazdım.Token derken?
Yalnız PC yi de kontrol ediyor konuşulanları dinliyor harfi harfine yazıyor banaHesabı devre dışı edip yenisini açabilir yada discord desteğe başvursun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Discord bot kodlayanlar bilir kontrol etmek için token diye bir şey vardır o hesabın kalbidir
Malwarebytes ve kaspersky ile tam tarama yapsın discord hesabından çıkış yapsın dondursun veya silsinBende bilmiyorum dediklerinin aynısını yazdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yalnız PC yi de kontrol ediyor konuşulanları dinliyor harfi harfine yazıyor bana
Arkadaşlarım birbirinin PC sine sızdı birbirlerini trollüyor.Geçmiş olsun, Discord'u silsin ve ne olur ne olmaz diye Kaspersky'den virüs taraması yapsın.
En mantıklısı bence de.Çözüm bela okumak![]()
Arkadaşların sıyırmışArkadaşlarım birbirinin PC sine sızdı birbirlerini trollüyor.
Ben nasıl korurum bunlardan kendimi uğraşmak istemiyorum çünkü.Arkadaşların sıyırmış![]()
Bilgisayarı kapatsın.Arkadaşlarım birbirinin PC sine sızdı birbirlerini trollüyor.