NeeK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 691
Stok geldiğini görürseniz haber verir misinizHayırlı olsun, valla sizin adınıza seviniyorum, kendim almış gibi hissediyorum![]()
Stok geldiğini görürseniz haber verir misinizHayırlı olsun, valla sizin adınıza seviniyorum, kendim almış gibi hissediyorum![]()
Eyvalalh tsk ettim destegini gostermistinHayırlı olsun, valla sizin adınıza seviniyorum, kendim almış gibi hissediyorum![]()
aynı be reis sana da hayırlı olsunBende aldim havele ile ama suan halen inanmiyorumdeliricem
![]()
Ben buraya yazarım, ama senin bakman daha doğru olur. Ben 7/24 bakamam çünkü.Stok geldiğini görürseniz haber verir misiniz
F5 atıyorum fullBen buraya yazarım, ama senin bakman daha doğru olur. Ben 7/24 bakamam çünkü.
Sağol kralHayırlı olsun, valla sizin adınıza seviniyorum, kendim almış gibi hissediyorum![]()
stoklar adet adet geliyordu o yüzden başında f5 lemen lazım kral.Stok geldiğini görürseniz haber verir misiniz
Bitti sanırımSağol kralAdamsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stoklar adet adet geliyordu o yüzden başında f5 lemen lazım kral.
Şuanlık öyle gözüküyor ama belli olmaz, sen ne olur olmaz başında dur yenilenebilir.Bitti sanırım
bu defa oldu galiba,Bende aldım ürünü karttan para çekildi sipariş onaylandı yazıyor.Aradım şimdi itopyayı almışşsınız kargolancak iptal olmaz dedi ama.Güvenmeli miyim?
Buda aslında şuanki piyasaya göre uygun ama tabii ki DA sistem gibi değil. @Abdullah Hacıgül her zaman takipçilerini düşünür.bu defa oldu galiba,
geçen ay 10500tl'ye bunu mu alsam diyordum, iyiki almamışım![]()
Teknobiyotik FR10500 Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Galiba bitti evet. Ama dediğim gibi belli olmaz, yine gelebilir.Bir ben kaldım alamayan :/ şans
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 dakikadır f5 atıyorum stok bitti sanırım