YiğitAysul
80+ Silver
Bu arada tek tek sistem geliyor alacaklar alsın
El ayak titriyor bende çıldırdım kafayı yedim ama arkadaşlarda sonradan iptal oldu falan deyince arafta kaldımNiye
Ben olsam deliririm sevinçten ahahah
Korkma itopya dediyse bir şey olmaz.El ayak titriyor bende çıldırdım kafayı yedim ama arkadaşlarda sonradan iptal oldu falan deyince arafta kaldım
Bunun gibi bir sistem olur ama 12k mümkün değil. Yani 14k falan olur.Şu sisteme benzer sistem çıkar mı ?AZUNYAN-ULTRA/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB/16GB DDR4/512GB M.2 SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
AZUNYAN-ULTRA/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB/16GB DDR4/512GB M.2 SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AZUNYAN-ULTRA ITOPYA'da.www.itopya.com
12-13 kya
bence çok yüksek ihtimal bu sisteme benzer çıkacak 3.sistem. ama fiyatı tahmin etmek çok zor.Şu sisteme benzer sistem çıkar mı ?AZUNYAN-ULTRA/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB/16GB DDR4/512GB M.2 SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
AZUNYAN-ULTRA/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB/16GB DDR4/512GB M.2 SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AZUNYAN-ULTRA ITOPYA'da.www.itopya.com
12-13 kya
Ben aradım sende ara sor iyice gerçekten almışmısın. Bana almışsın kargolancak sıkıntı yok dediler sende ara bi sor bakayımarkadaşlar sistemi aldımmm,kargolar kaç günde geliyo arayan eden bilgisi olan var mı
Cumartesi olan kargolar pazartesi gelcekti çok bekletmezler bence yine.arkadaşlar sistemi aldımmm,kargolar kaç günde geliyo arayan eden bilgisi olan var mı
Hayırlı olsun, valla sizin adınıza seviniyorum, kendim almış gibi hissediyorumBende aldim havele ile ama suan halen inanmiyorum deliricem