onu biliyorum çalışmadı maalesef.![]()
EtchDroid ISO yazıcı - Google Play'de Uygulamalar
İşletim sistemi ISO kalıplarını USB belleklere yazın, root gerekmezplay.google.com
![]()
İşletim sistemi ISO kalıplarını USB belleklere yazın, root gerekmezplay.google.com
o zaman nonroot olanlardan yükleyip deneyeceksin. forumda yine birisi istemişti, yine böyle rastgele bir tane atmıştım, o çalışmıştı.onu biliyorum çalışmadı maalesef.
sana bir çözüm önereyim, denemek sana kalmış. bununla bilgisayara linux dağıtımı kur, bilgisayardan linux üzerinden windows isosu oluşturonu biliyorum çalışmadı maalesef.
Telefondan nasıl olacağı hakkında bilgim yok. Altta dedikleri gibi herhangi bir linux dağıtımı kur mesela mint kur ondan sonra bilgisayardan hazırla USB'yi.
hocam bende oyle yaptim olmadi simdi ubuntu kurcam ama pislik usb kayip cildircam, internet cafeye gitsem izin verirlermi acabaTelefondan nasıl olacağı hakkında bilgim yok. Altta dedikleri gibi herhangi bir linux dağıtımı kur mesela mint kur ondan sonra bilgisayardan hazırla USB'yi.
Bu uygulamayla linux bootable usb yapılıyor diye biliyorum ben. Eğer linux için bootable usb hazırlayan bir uygulama bulursan bu uygulama ile linux yap sonra bilgisayardan windows yapabilirsin.![]()
Kapalı değil mi internet kafeler tümden.hocam bende oyle yaptim olmadi simdi ubuntu kurcam ama pislik usb kayip cildircam, internet cafeye gitsem izin verirlermi acaba![]()
Tam şuan arıyordumGüle güle kullan. Seni ilerde Windows iso ararken görücem o kesin![]()