Telefondan Nasıl Format USB'si Hazırlayabilirim?

Glitchy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,708
merhabalar, bilgisayarim coktu tanidik biriside yok, telefondan format usbsi nasil hazirlarim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Kamina @Emre123a

1621867698629.png

Bir ara yapmayı denedim maalesef olmadı:(

onu biliyorum çalışmadı maalesef.
o zaman nonroot olanlardan yükleyip deneyeceksin. forumda yine birisi istemişti, yine böyle rastgele bir tane atmıştım, o çalışmıştı.

onu biliyorum çalışmadı maalesef.
sana bir çözüm önereyim, denemek sana kalmış. bununla bilgisayara linux dağıtımı kur, bilgisayardan linux üzerinden windows isosu oluştur :D bence denemeye değer

@TEŞKİLAT nasıl çözüm?

Son düzenleme:
merhabalar, bilgisayarim coktu tanidik biriside yok, telefondan format usbsi nasil hazirlarim ?

@Kamina @Emre123a
Telefondan nasıl olacağı hakkında bilgim yok. Altta dedikleri gibi herhangi bir linux dağıtımı kur mesela mint kur ondan sonra bilgisayardan hazırla USB'yi.

Telefondan nasıl olacağı hakkında bilgim yok. Altta dedikleri gibi herhangi bir linux dağıtımı kur mesela mint kur ondan sonra bilgisayardan hazırla USB'yi.
hocam bende oyle yaptim olmadi simdi ubuntu kurcam ama pislik usb kayip cildircam, internet cafeye gitsem izin verirlermi acaba 🤔

@Kamina @pyxr0 @Psyduck @TEŞKİLAT ve @e_mir
Sorunu çözdüm, ubuntu indirdim hatta windows yüklemicem ubuntuyu çok beğendim yardımlarınız için teşekkürler

Güle güle kullan. Seni ilerde Windows iso ararken görücem o kesin 😂
Tam şuan arıyordum o.O2 umarım gene sahte win 7 gelmezi hocam bu arada sizde win7 iso atar mısınız

Vallaha ubuntu güzel ama kod mod bıktım

Geri