Sürücü koltuğundan çıkarsa kendisi frenliyor. Anca bir tepeden aşağı inerse o zaman gider.Arabada son hızla giderken birden yan koltuğa geçip spray atmaya başlarsan araba yavaş yavaş duracağı için spray atabilirsin. (ben mi yanlış biliyorum)?
Bu arada drive by nerf yedi. Yüzde 15 daha fazla sekiyor silah arabada. Daha yeni öğreniyosan drivebyı çok zorlanırsın.PUBG de arabada giderken sprey atmak istiyorum ama araba istop ediyor firen tutuyor nasil giderken sprey atabilirim durmadan bilenler bilgilendirirse sevinirim
arabanın düz bi şekilde gaza basmadan dewam edebilmesi için ve senin de yan koltukta spray atabilmen için W'yu bırakmaman gerekiyorW ya basmayı bırakmadan diğer koltuğa geç
2000 saatim var oyunda ben zor yapıyorum.Bu arada drive by nerf yedi. Yüzde 15 daha fazla sekiyor silah arabada. Daha yeni öğreniyosan drivebyı çok zorlanırsın.
100 saatim var düz duran adama bile vuramıyorum drive by diyorlar2000 saatim var oyunda ben zor yapıyorum.
Öyle zor oyun pubg. Şu anda dahada zor iyi ve orta oyuncular kaldı sadece .yeni başlayanların çoğusu oyunu bırakıyor adam vuramadan öldüğü için.100 saatim var düz duran adama bile vuramıyorum drive by diyorlar![]()