Msi rx 570 boşta 55 derece 144 hz ekran

Anladım hocam otomatik modda kalması iyi sanırım, kafayı fazla taktım çok geliyor boşta 55 derece olması :)

Dostlar merhaba, 144 hz ekranım var msi rx 570 armor 8gb besliyor, boşta 300 mhz de 55 dereceleri görüyorum, fan açmıyor çünkü otomatik ayarda, ekran yenileme hızını 60 hz e düşürdüm resmen akicilik kalmadı ekran kartı az watt çekiyor sıcaklık biraz düşüyor, araştırmalarima göre msi afterburner dan yada radeon un kendi ayarlarindan fan ayari yapmak, yardımcı olabilir misiniz ? Endişem ekran kartı sıcak olduğu için ömrünün kisalacak olmasi, simdiden teşekkürler
Asus Rog Strix RX570 8GB OC Edition var sistemimde. Boştayken 35-*40 derece. Fanlar otomatik ayarda, 55 dereceyi geçtikten sonra dönmeye başlıyor.

Yük altında 77-8 dereceyi geçmedi yaptığım testlerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bir yerde okudum ekran kartı sürekli 50-5 derecelerde gezerse termal macun erir ve çip zarar görür ömrü kısalır diye, ne tavsiye edersiniz kendim fan ayarı yapsam mi yoksa otomatik fan modunda mi kalsin, 60 derece ve üstü otomatik kendi fan açıyor zaten
"bir yerde okudum ekran kartı sürekli 50-5 derecelerde gezerse termal macun erir ve çip zarar görür ömrü kısalır diye".Bunu kim söylediyse çok yanlış söylemiş. Kartların boştaki sıcaklıkları 50-55 derece arası çoğunlukta.

Asus Rog Strix RX570 8GB OC Edition var sistemimde. Boştayken 35-*40 derece. Fanlar otomatik ayarda, 55 dereceyi geçtikten sonra dönmeye başlıyor.
Hocam kasanın soğutması iyi olmalı benim kasanın önü mesh değil temperli cam, bu yüzden olmalı, kasanın üstüne 2 adet egsoz fanı ekledim işlemci sıcaklığı düştü ama ekran kartı için ayrıca fan eklemiyorum maalesef

Hocam kasanın soğutması iyi olmalı benim kasanın önü mesh değil temperli cam, bu yüzden olmalı, kasanın üstüne 2 adet egsoz fanı ekledim işlemci sıcaklığı düştü ama ekran kartı için ayrıca fan eklemiyorum maalesef
Benim kasanın da önü cam, sadece ön tarafın yanında 2 adet mesh dikey mesh bölge var. Sadece önde 3 arkada 1 fan var. Çok iyi hava akışının olduğunu söyleyemeyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,252
Üyeler
185,051
Son üye
Luwi
Geri