MrBonapart
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,377
95₺ 50/8 kullanıyorum hiçbir problem yaşamadan pahalı gelmesi garip geldi açıkçasıdüşündüm ama pahalı geldi
95₺ 50/8 kullanıyorum hiçbir problem yaşamadan pahalı gelmesi garip geldi açıkçasıdüşündüm ama pahalı geldi
gıbırnete güvenme bence hiç. müşteri memnuniyeti sıfır. hızım yavaş diyen müşteriye sen ne anlarsın internet kullanmaktan demişti temsilcigıbırnet taahütsüz 100/8 paket 95₺ iyi mi
max 70 alabiliyorum
50mbps paket göremedim95₺ 50/8 kullanıyorum hiçbir problem yaşamadan pahalı gelmesi garip geldi açıkçası
100'lük paketi altyapısı desteklemeyen kişilere öneriyorlar genelde.50mbps paket göremedim
ne önerirsin TTNet altyapıma bakmak istiyorum ama sistemlerimde sokağım yokgıbırnete güvenme bence hiç. müşteri memnuniyeti sıfır. hızım yavaş diyen müşteriye sen ne anlarsın internet kullanmaktan demişti temsilci![]()
Normalde 100'lük paketle aynı fiyatta fakat önce 35'lik bağlatıp sonra yükseltmek isteyince uygun fiyat sundular bana50mbps paket göremedim
ne önerirsin TTNet altyapıma bakmak istiyorum ama sistemlerimde sokağım yok![]()
50mbps paket göremedim
forum.donanimarsivi.com
hepsinde tek tek sorgulama yap. milleni, türknet, superonline iyidir. diğerlerinden şimdi aklıma gelen yok ama ilk bakışta en çok kullanılan issler bunlar.ne önerirsin TTNet altyapıma bakmak istiyorum ama sistemlerimde sokağım yok![]()
Hocam f/p olarak sormuşsun ama sen en fazla ne kadar verebilirsin mesela benim yaşadığım yerde Türk Telekom çok iyi ben 100 tl ödüyorum 50 mbps ye 7-8 mbps hız alıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım aradığım zaman en fazla 2-3 saat sonra adresimde oluyorlardıHangi intenet sağlayıcısını önerirsiniz.
Stabil ve iyi altyapısı olan bir firma olursa iyi olur.
Bir de kablonet hocamhepsinde tek tek sorgulama yap. milleni, türknet, superonline iyidir. diğerlerinden şimdi aklıma gelen yok ama ilk bakışta en çok kullanılan issler bunlar.
Türk telekom 50/8 nasıl oluyor hocam? 100₺Hocam f/p olarak sormuşsun ama sen en fazla ne kadar verebilirsin mesela benim yaşadığım yerde Türk Telekom çok iyi ben 100 TL ödüyorum 50 mbps ye 7-8 mbps hız alıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım aradığım zaman en fazla 2-3 saat sonra adresimde oluyorlardı
bu da 70mbps veriyorNormalde 100'lük paketle aynı fiyatta fakat önce 35'lik bağlatıp sonra yükseltmek isteyince uygun fiyat sundular bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
buradan bak bakayım biİnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom
İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
konum var hatta ttnet'ten geçerken yaşadıklarımla alakalı okuyabilirsin istersenMillenicom Geçerken Yaşadıklarım ve Sonuç
Merhabalar, Kimseyi yormayacak şekilde kısa ve öz anlatmaya çalışacağım umarım becerebilirim. Öncelikle Türk Telekom 35/3 paket kullanıyordum 1 yıllık taahhüt ile. 27.03.2021 Tarihinde taahhütüm bitecekti ve verdikleri hizmetten memnun değildim (COVID'den dolayı 6 olan upload bana hala 3...forum.donanimarsivi.com
ttnet altyapınız 70 mbps destekliyor o zamanbu da 70mbps veriyor
Superonline tövbe bir daha aslahepsinde tek tek sorgulama yap. milleni, türknet, superonline iyidir. diğerlerinden şimdi aklıma gelen yok ama ilk bakışta en çok kullanılan issler bunlar.
Ben yeni geçtiğim için kampanya vardıBir de kablonet hocam
Türk telekom 50/8 nasıl oluyor hocam? 100₺