gokhan.url
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
gıbırnet taahütsüz 100/8 paket 95₺ iyi mi
max 70 alabiliyorum
max 70 alabiliyorum
gıbırnet migıbırnet taahütsüz 100/8 paket 95₺ iyi mi
max 70 alabiliyorum
evetgıbırnet mi
çok dalgalanma yaşayabilirsiniz. Oyunlarda aniden ping fırlaması vs olabilir. Alabileceğiniz max hız sınırı üstünde paket almanızı tavsiye etmemgıbırnet taahütsüz 100/8 paket 95₺ iyi mi
max 70 alabiliyorum
o paketten düşük en fazla 35mbps var yeterli olur mu?çok dalgalanma yaşarsınız. Oyunlarda aniden ping fırlaması vs olabilir. Alabileceğiniz max hız sınırı üstünde paket almanızı tavsiye etmem
Ne için kullanacaksınız?o paketten düşük en fazla 35mbps var yeterli olur mu?
oyun ping ve upload önemliNe için kullanacaksınız?
Gibirnet'in internetini kullanmadığım için hiçbir şey söyleyemem fakat normal bir şekilde değerlendirirsek 35 hayli hayli oyun için yeter. Paketin uploadını bilmiyorumoyun ping ve upload önemli
türknet tahmini hız 50 diyor gıbır 70 veriyor Türknet 50/6 paket 95₺ gıbırnet 100/8 95Ne için kullanacaksınız?
Millenicom düşündünüz mü hiç?türknet tahmini hız 50 diyor gıbır 70 veriyor Türknet 50/6 paket 95₺ gıbırnet 100/8 95
vodafone fiber 50down 20up 94 vodafone vdsl 40down 5 up 95 tl ikisinide kullandım mükemmelHangi intenet sağlayıcısını önerirsiniz.
Stabil ve iyi altyapısı olan bir firma olursa iyi olur.
bulunduğun yere göre değişir. ben ttnet kullanıyorum 2011den beri kendi evimde kullanıyorum. en ufak bir sorun yaşamadım. sorun yaşamadığım için de değiştirmek istemiyorum.Hangi intenet sağlayıcısını önerirsiniz.
Stabil ve iyi altyapısı olan bir firma olursa iyi olur.
düşündüm ama pahalı geldiMillenicom düşündünüz mü hiç?