şu an ne kullanıyorsunValla ben öyle yaptım hocam en rahatı
şu an ne kullanıyorsunValla ben öyle yaptım hocam en rahatı
Çok fazla dalgalanma, hız düşüklüğü, ping sorunu yaşayan insan var gibi duruyorneden
millenicomşu an ne kullanıyorsun
Eskiden kullanıyordum ne bir müşteri hizmetleri var ne de sabit hızları sürekli yavaşlıyordu internet ve hiçbir çözüm yoktu ama bizim burda öyleydi yani belki başka yerlerin altyapısı öyle değildirneden
Son zamanlarda herkes onu öneriyor memnun musunÇok fazla dalgalanma, hız düşüklüğü, ping sorunu yaşayan insan var gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
millenicom
Acaba o firmaya geçsem bir sıkıntı olur mu çünkü 300 metre altımdadır maxNe için hocam anlayamadım?
MillenicomHangi intenet sağlayıcısını önerirsiniz.
Stabil ve iyi altyapısı olan bir firma olursa iyi olur.
Çok memnunum. Müşteri hizmetleri çok iyi, 0 dalgalanma, 0 ping, 0 kesilme. Neredeyse kusursuz şu an benim içinEskiden kullanıyordum ne bir müşteri hizmetleri var ne de sabit hızları sürekli yavaşlıyordu internet ve hiçbir çözüm yoktu ama bizim burda öyleydi yani belki başka yerlerin altyapısı öyle değildir
Son zamanlarda herkes onu öneriyor memnun musun
Millenicom mu diyorsunuz hocam?Acaba o firmaya geçsem bir sıkıntı olur mu çünkü 300 metre altımdadır max
doğrudur ama altyapıdan dolayı değil miÇok fazla dalgalanma, hız düşüklüğü, ping sorunu yaşayan insan var gibi duruyor
millenicom
yanlış girmiş olabilirim sokağı tekrar kontrol edicem ama özel olarak istense döşenebiliyor muAltyapınız mı yok yani
Altyapıdan olduğunu düşünmüyorum aslında ne yalan söyleyeyim. Türknet biraz garip o konuda yani neden olduğu konusunda çok bir fikrim yok. Her şey olabilir yanidoğrudur ama altyapıdan dolayı değil mi
TTnet'ten istemeniz lazım hocam. Eğer bulunduğunuz yerde isteyen çok olursa çabuk halledebilirleryanlış girmiş olabilirim sokağı tekrar kontrol edicem ama özel olarak istense döşenebiliyor mu
Kablo netHangi intenet sağlayıcısını önerirsiniz.
Stabil ve iyi altyapısı olan bir firma olursa iyi olur.
İstinat duvarı No:6 diyor bizim sitenin istinat duvarı mı acaba anlamadım ama galiba başka bir yerinAltyapınız mı yok yani
Bilemiyorum hocam vallaİstinat duvarı No:6 diyor bizim sitenin istinat duvarı mı acaba anlamadım ama galiba başka bir yerin