MrBonapart
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,377
Anladım hocam taahhüt bitince 150₺'ya yakın fiyat verecekler aynı tarife için büyük ihtimal.Ben yeni geçtiğim için kampanya vardı
Anladım hocam taahhüt bitince 150₺'ya yakın fiyat verecekler aynı tarife için büyük ihtimal.Ben yeni geçtiğim için kampanya vardı
Benim yanlış hatırlamıyosam türknetin mi ne ofisi mi sağlayıcı merkezi mi ne vardı veya başka bir ISS ninNormalde 100'lük paketle aynı fiyatta fakat önce 35'lik bağlatıp sonra yükseltmek isteyince uygun fiyat sundular bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
buradan bak bakayım biİnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom
İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
konum var hatta ttnet'ten geçerken yaşadıklarımla alakalı okuyabilirsin istersenMillenicom Geçerken Yaşadıklarım ve Sonuç
Merhabalar, Kimseyi yormayacak şekilde kısa ve öz anlatmaya çalışacağım umarım becerebilirim. Öncelikle Türk Telekom 35/3 paket kullanıyordum 1 yıllık taahhüt ile. 27.03.2021 Tarihinde taahhütüm bitecekti ve verdikleri hizmetten memnun değildim (COVID'den dolayı 6 olan upload bana hala 3...forum.donanimarsivi.com
her sağlayıcı leş gibi bölge şehir altyapı her şey değişiyor hatta müşteri hizmetlerinde telefonu açan kişiye kadar her şey değişirHangi intenet sağlayıcısını önerirsiniz.
Stabil ve iyi altyapısı olan bir firma olursa iyi olur.
istanbulda yaşarken uzun süre superonline kullandım fiber olarak. hiç sıkıntı çıkarmadı. dediğim gibi altyapı ile alakalı. ttnete söven de var ama ben memnunum.Superonline tövbe bir daha asla
Ne için hocam anlayamadım?Benim yanlış hatırlamıyosam türknetin mi ne ofisi mi sağlayıcı merkezi mi ne vardı veya başka bir ISS nin
superonline aşırı pahalı galiba milleni veya Türknet kullanacağımhepsinde tek tek sorgulama yap. milleni, türknet, superonline iyidir. diğerlerinden şimdi aklıma gelen yok ama ilk bakışta en çok kullanılan issler bunlar.
aynen yaklaşık 27 ay taahhüt vardı bitince baya yükseltirler ama o zamanda int değişirim büyük ihtimalleAnladım hocam taahhüt bitince 150₺'ya yakın fiyat verecekler aynı tarife için büyük ihtimal.
Valla ben öyle yaptım hocam en rahatıaynen yaklaşık 27 ay taahhüt vardı bitince baya yükseltirler ama o zamanda int değişirim büyük ihtimalle
Bizim ev apartman değil sadece apartman çıkıyor galiba daha bizim siteye koymamışlar ama yan sitemizde var hemen 20 metre uzağımızda.Normalde 100'lük paketle aynı fiyatta fakat önce 35'lik bağlatıp sonra yükseltmek isteyince uygun fiyat sundular bana
buradan bak bakayım biİnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom
İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
konum var hatta ttnet'ten geçerken yaşadıklarımla alakalı okuyabilirsin istersenMillenicom Geçerken Yaşadıklarım ve Sonuç
Merhabalar, Kimseyi yormayacak şekilde kısa ve öz anlatmaya çalışacağım umarım becerebilirim. Öncelikle Türk Telekom 35/3 paket kullanıyordum 1 yıllık taahhüt ile. 27.03.2021 Tarihinde taahhütüm bitecekti ve verdikleri hizmetten memnun değildim (COVID'den dolayı 6 olan upload bana hala 3...forum.donanimarsivi.com
Altyapınız mı yok yaniBizim ev apartman değil sadece apartman çıkıyor galiba daha bizim siteye koymamışlar ama yan sitemizde var hemen 20 metre uzağımızda.
türkneti asla önermemsuperonline aşırı pahalı galiba milleni veya Türknet kullanacağım
Ben Millenicom kullanıyorum memnunum. Stabillik senin altyapın ile ilgili.Hangi intenet sağlayıcısını önerirsiniz.
Stabil ve iyi altyapısı olan bir firma olursa iyi olur.
forum.donanimarsivi.com
nedentürkneti asla önermem