Eyman_Cmali
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Rainbow Six Siege,Csgo... gibi oyunlar oynayacağım bahsettiğim ekran kartı iyi midir?
Bazı yerlerde çok aşınan ve ısınan bir kart olduğunu duymuştum peki öylemi?kaç para olduğuna göre değişir ama 1050 ve 1050ti arasında bir performansı var diye hatırlıyorum. yani 1000 lira alıysa alınır. biraz fazla güç çeker.
250W TDP değeri var kartın. 1050Ti ın TDP değerinin 65W olduğu düşünülürse çok güç çeken bir kart. Soğutması yeterince iyiyse hiçbir kart çok ısınmaz ama çok iyi bir soğutma gerek 250W çeken kartı soğutmak içinBazı yerlerde çok aşınan ve ısınan bir kart olduğunu duymuştum peki öylemi?
1000TL ye alıyorum kartı
Sıcak çalışır ama aşırı bir ısınması yok performansına göre 1000tl iyidir. Sonuçta şu an 1030 satıyorlar 1000 liraya. Zamanında bütün oyunları rahat rahat oynuyordum o kartla.Bazı yerlerde çok aşınan ve ısınan bir kart olduğunu duymuştum peki öylemi?
1000TL ye alıyorum kartı
Kasam gaming kasa değil böyle ofis kasaları gibi.şu an i3-4160 ve 4gb ram var.4Gb de elimde var.Bu ekran kartı için yeni bir kasa ve psu almalı mıyım?Sıcak çalışır ama aşırı bir ısınması yok performansına göre 1000tl iyidir. Sonuçta şu an 1030 satıyorlar 1000 liraya. Zamanında bütün oyunları rahat rahat oynuyordum o kartla.
Peki çektiği gucun hakkını oyunlarde veriyor mu?250W TDP değeri var kartın. 1050Ti ın TDP değerinin 65W olduğu düşünülürse çok güç çeken bir kart. Soğutması yeterince iyiyse hiçbir kart çok ısınmaz ama çok iyi bir soğutma gerek 250W çeken kartı soğutmak için![]()
Yeni PSU kesinlikle lazım öyle bir sistemde en fazla 300W civarı bir PSU vardır. O kartı kullanacaksan en az 500W kaliteli bir PSU alman gerekecek.Kasam gaming kasa değil böyle ofis kasaları gibi.şu an i3-4160 ve 4gb ram var.4Gb de elimde var.Bu ekran kartı için yeni bir kasa ve psu almalı mıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki çektiği gucun hakkını oyunlarde veriyor mu?
ben 750w psu ile kullanıyordum işlemci olarak da fx8350 ile birlikte kullandım. ikisi de güç isteyen bileşenler. dediğim gibi oyunlarda 1050 ve 1050ti arasında bir yerde. istersen youtubedan oyun testlerine bakabilirsin.Kasam gaming kasa değil böyle ofis kasaları gibi.şu an i3-4160 ve 4gb ram var.4Gb de elimde var.Bu ekran kartı için yeni bir kasa ve psu almalı mıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki çektiği gucun hakkını oyunlarde veriyor mu?
Yeni PSU kesinlikle lazım öyle bir sistemde en fazla 300W civarı bir PSU vardır. O kartı kullanacaksan en az 500W kaliteli bir PSU alman gerekecek.
Ferah bir kasa ve iyi bir güç kaynağı şart. Zamanında FX8350 ile kullandım 750W PSU vardı. Şuan hala kullanıyorum benim işimi görüyor. Performans konusunda 1050Tİ dan daha iyi diye okumuştum bir kaç yerde ama tam olarak detaylı bilgim yok.Rainbow Six Siege,Csgo... gibi oyunlar oynayacağım bahsettiğim ekran kartı iyi midir?
R6 de R9 280X bariz şekilde daha iyi.Arkadaşlar konuyu çok fazla uzatıp sizi de yormak istemiyorum kısaca R6 ve CSGO oynayacağım R9 280X bana yeter mi ya da başka bir kart önerir misiniz mesela GTX 770 nasıl?
FSP olan model işini görür.Yada![]()
XPG Pylon 550w 80+ Bronz Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
XPG Pylon 550w 80+ Bronz Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
idare eder mi?Kasa için ne yapmamı önerirsin?![]()
Power Supply - Güç Kaynağı Fiyatları - GittiGidiyor
Power Supply (Güç Kaynağı) modelleri & fiyatları GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı power supply ürünlerini incelemek için hemen tıklayın!www.gittigidiyor.com