Yardım Mouse tekerleği zor dönüyor mousepad ile ilgili

Glitchy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,710
Arkadaşlar masamın klavye ve mouse koyma yeri yuvarlak kenarlı oyüzden dışarı taşıyor ve resmen 5 cm gibi mousepad var bende, daha büyük ve ince alırsam sorunum düzelirmi ?
masadayken mouse raahat kullanılıyor
Örnek veriyim masa hakkında : klavyenin sol alttaki CTRL butonuna basıyorum oyunda karnıma düşüyor bastırınca düşüp.

(Yakınımdaki bir mağazada mousepad var önermeyin lütfen sadece sorun düzelirmi)

SORUN : Mouse tekerleği aşağı indirince 1 aşağı 3 yukarı gidiyor aynı vergi gibi..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde mousepad tüylü gibi pislikler silinp gitmiyor bile

Bana mouse pad ile alakası yok gibi geldi tekerleğin. Benimki de öğleydi. Ben yeni mouse aldım düzeldi.

Mousepad in dediğin kadar kötüyse değişmen gerekir tabi de mouse tekerleğinin mousepad ile ne alakası var anlamadım.

Bana mouse pad ile alakası yok gibi geldi tekerleğin. Benimki de öğleydi. Ben yeni mouse aldım düzeldi.
Hocam masada çok rahat ama mousepaddayken vergi oluyor, yurt dışından ürün almış gibi hissediyorum mousepad kullanırken dönmüyor.

Mousepad in dediğin kadar kötüyse değişmen gerekir tabi de mouse tekerleğinin mousepad ile ne alakası var anlamadım.
Hocam masada daha iyi çalışıyor mouse galiba sensör ile alakalı (adını bilmiyorum) mousepadda tekerlek vergi gibi 1 aşağı 3 devlete (yukarı)

önce bir mousepadle ilgili olup olmadığını kesinleştir kitap vb al altına koy hala aynı oluyorsa mousepadle değil mouse ile alakası var

önce bir mousepadle ilgili olup olmadığını kesinleştir kitap vb al altına koy hala aynı oluyorsa mousepadle değil mouse ile alakası var
Hocam denedim mousepad ile ilgili mousepaddayken mouse zor algılıyor galiba

çok pahalı değil mousepadler 1 tane sipariş et istersen
Hocam birtane dükkan var herşeyimi oradan alıyorum kaliteli mousepadlar var onlardan birini alıcam eğer düzelirse (denicem)

çok pahalı değil mousepadler 1 tane sipariş et istersen

videolar burada masada ve mousepoad ile kullanımı

Hocam birtane dükkan var herşeyimi oradan alıyorum kaliteli mousepadlar var onlardan birini alıcam eğer düzelirse (denicem)

videolar burada masada ve mousepoad ile kullanımı
Çok garip. Ben mouse değiştirerek çözmüştüm ama senin sorun nasıl çözülür bilmiyorum. Başka bir mouse ile mouse pad üzerinde dener misin?

Çok garip. Ben mouse değiştirerek çözmüştüm ama senin sorun nasıl çözülür bilmiyorum. Başka bir mouse ile mouse pad üzerinde dener misin?
Mousepad değişicem düzelmezse iade ederim

Mouse içini temizle demeyin, tam şimdi 50 ton çöp çıkardım içinden şuanda 2 cm oynatmak istediğiömde 5 metre gidiyor resmen çok hafif 😆 ama mousepad ile ilgili büyük ihtimalle herşeyi denedim olmazsa mouse değişirim.

NOT : 50 ton derken yalan değil heryerinde artık pofuduk pofuduk yastık gibi yapışmışlar birbirlerine hepsini söktüm attım :ROFLMAO: (hiç temizlenmedi alındığındanve üretildiğinden beri)

Son düzenleme:
Geri