GÖRÜNMEZ OYUNCU
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
- Bütçe
- 500
Bana 500₺ mekanik klavye,mouse ve oyuncu kulaklığı önerisi yaparmısınız ?
Fikirleri bekliyorum
Fikirleri bekliyorum
![]()
Trust 22988 GXT 133 Locx Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22988 GXT 133 Locx Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22988 GXT 133 Locx Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 335,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Trust GXT 344 Creon Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust GXT 344 Creon Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Trust GXT 344 Creon Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
bence klavye yerine kulaklığa daha önem vermeli![]()
Trust 22988 GXT 133 Locx Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22988 GXT 133 Locx Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22988 GXT 133 Locx Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 335,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Trust GXT 344 Creon Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust GXT 344 Creon Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Trust GXT 344 Creon Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Doğru kulaklık birazcık tırt Onun yerine mekanik hisli olabilir. eski hydra r6 mı kullanırımbence klavye yerine kulaklığa daha önem vermeli
Konu sahibi mekanik klavye istemiş.bence klavye yerine kulaklığa daha önem vermeli
Farkındayım ancak mekanik istemiş :/bence klavye yerine kulaklığa daha önem vermeli
Hydra R6 iş görür, kalabilir. 500TL'ye kulaklık ve mouse önerisi yapayım?Doğru kulaklık birazcık tırt Onun yerine mekanik hisli olabilir. eski hydra r6 mı kullanırım
Dostum bunu benim için söylediysen.Mekanik klavye şart mı cidden kötü ekipman önerdi arkadaş.
Tamam bende mekanik klavye yerine mouse ve kulaklığa para yatırmasını söylüyorumDostum bunu benim için söylediysen.
Adamın bütçesi 500 TL ve Mek. Klavye + Gaming Kulaklık + Mouse istiyor.
![]()
Hepsi buradada 50 lira indirim kampanyası var bilgisayara geçince atarımBana 500₺ mekanik klavye,mouse ve oyuncu kulaklığı önerisi yaparmısınız ?
Fikirleri bekliyorum
Konu açılalı 4 ay olmuş.Hepsi buradada 50 lira indirim kampanyası var bilgisayara geçince atarım