TenngbRaam
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
BTC için unMineable üzerinden aylık kazancım anlık kura göre 600 TL civarı oluyor. Fakat NiceHash üzerinden baktığımda aylık kazanç 900 TL civarında oluyor. Aradaki bu fark neden?
Komisyonlardan ve plotform farklı olduğundan bence ethereum mining yapın.BTC için unMineable üzerinden aylık kazancım anlık kura göre 600 TL civarı oluyor. Fakat NiceHash üzerinden baktığımda aylık kazanç 900 TL civarında oluyor. Aradaki bu fark neden?
yaklaşık 300 TL gibi bir fark var sizce çok değilmi ?Komisyonlardan ve plotform farklı olduğundan bence ethereum mining yapın.
Ekran kartınızın modeli ne?BTC için unMineable üzerinden aylık kazancım anlık kura göre 600 TL civarı oluyor. Fakat NiceHash üzerinden baktığımda aylık kazanç 900 TL civarında oluyor. Aradaki bu fark neden?
rtx2070.Ekran kartınızın modeli ne?
Bence 2miners havuzundan ethereum kazın ben daha önce kazım yaptım hem daha yüksek kazancı var hemde ödeme komisyonu yok 2 saatte bir otomatik ödeme yapıyorlar.rtx2070.
eth için minimum ödeme 0.05 olarak gözüküyor çok değilmi ?Bence 2miners havuzundan ethereum kazın ben daha önce kazım yaptım hem daha yüksek kazancı var hemde ödeme komisyonu yok 2 saatte bir otomatik ödeme yapıyorlar.
1 ayda tamamlarsınız tahminen.eth için minimum ödeme 0.05 olarak gözüküyor çok değilmi ?
2miners dışında başka bildiğiniz varmı ?1 ayda tamamlarsınız tahminen.
BİNANCE POOL var orası günlük ödeme yapıyor.2miners dışında başka bildiğiniz varmı ?