Yardım Steam ve Epic Games İndirme Hızı Düşük!!!

Nix0rM

80+
Reaksiyon skoru
117
Arkadaşlar merhaba normalde wifi ile aldığım download hızım 24mb. Ethernet ile aldığım hız 50mb. Sorun şu ki 24mb ile aldığım indirme hızı 3mb/s.
Ethernet ile de aynı hızı alıyorum. Normalde ethernet ile 6mb/s gibi bir hız almam lazım ama alamıyorum. Görev yöneticisinden ağ kullanımına baktığım zaman 24-25mb arası geziyor normalde 50mb olması lazım. Sorun neyden kaynaklı?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (86).png
    Ekran Görüntüsü (86).png
    46.3 KB · Hit: 101
Arkadaşlar merhaba normalde wifi ile aldığım download hızım 24mb. Ethernet ile aldığım hız 50mb. Sorun şu ki 24mb ile aldığım indirme hızı 3mb/s.
Ethernet ile de aynı hızı alıyorum. Normalde ethernet ile 6mb/s gibi bir hız almam lazım ama alamıyorum. Görev yöneticisinden ağ kullanımına baktığım zaman 24-25mb arası geziyor normalde 50mb olması lazım. Sorun neyden kaynaklı?
steam ayarlar-indirmeler burada indirme hızı limiti koymuş olabilirsin. kontrol et.

🗿 (y)

Ekler

• IMG_20210531_194308.jpg
    IMG_20210531_194308.jpg
    2.4 MB · Hit: 104
Acaba steamde mi bir yavaşlık var diye indirme yaptım, bende normal
Ben neden düşük alıyorum. 😔

Mesela görev yöneticisinden baktığım zaman 25mb gözüküyor yani aslında saçma bir şekilde sınırlandırıyor. Bunu nasıl kaldırabilirim?

Ben neden düşük alıyorum. 😔

Mesela görev yöneticisinden baktığım zaman 25mb gözüküyor yani aslında saçma bir şekilde sınırlandırıyor. Bunu nasıl kaldırabilirim?
steam-steam güncellemelerini denetle demeyi dene. olmazsa steami kapatıp aç, olmazsa pcyi kapatıp aç

PC yeniden başlattım düzelmedi. Steam aç kapa yaptım düzelmedi.
aklıma başka bir şey gelmedi. steam indirme bölgesini değiştir? mesela izmir yap. izmirse istanbul yap. ya da ankara dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,539
Üyeler
185,760
Son üye
EveZ.
Geri