TALHA MURAT
80+ Silver
Speedtestde başka sunucuda test yap.Onu da denedim yine olmadı.
Speedtestde başka sunucuda test yap.Onu da denedim yine olmadı.
Depolama birimi olarak ne kullanıyorsunuz?Arkadaşlar merhaba normalde wifi ile aldığım download hızım 24mb. Ethernet ile aldığım hız 50mb. Sorun şu ki 24mb ile aldığım indirme hızı 3mb/s.
Ethernet ile de aynı hızı alıyorum. Normalde ethernet ile 6mb/s gibi bir hız almam lazım ama alamıyorum. Görev yöneticisinden ağ kullanımına baktığım zaman 24-25mb arası geziyor normalde 50mb olması lazım. Sorun neyden kaynaklı?
Depolama birimi olarak ne kullanıyorsunuz?
normal hız testini yapıca bilgisayardan 50mbps mi veriyor ?Arkadaşlar merhaba normalde wifi ile aldığım download hızım 24mb. Ethernet ile aldığım hız 50mb. Sorun şu ki 24mb ile aldığım indirme hızı 3mb/s.
Ethernet ile de aynı hızı alıyorum. Normalde ethernet ile 6mb/s gibi bir hız almam lazım ama alamıyorum. Görev yöneticisinden ağ kullanımına baktığım zaman 24-25mb arası geziyor normalde 50mb olması lazım. Sorun neyden kaynaklı?
başka platformlarda mesela epic games gibi orda bir şey indirirken de aynı durum var mı bide eğer ssd de sıkıntı varsa ondan da kaynaklanıyor olabilir sadece steamden ise steam ile alakalıdır o konu hakkında bilgim yok supporta yazarsan eminim dönüş yapacaklardır.evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normalde 6mb/s almam gerekirken 3mb/s alıyorum.
Epic'te de aynı durum. Yarın internet sağlayıcısını arayacağım umarım çözülür.başka platformlarda mesela epic games gibi orda bir şey indirirken de aynı durum var mı bide eğer ssd de sıkıntı varsa ondan da kaynaklanıyor olabilir sadece steamden ise steam ile alakalıdır o konu hakkında bilgim yok supporta yazarsan eminim dönüş yapacaklardır.