Neler Yeni

Yardım Steam ve Epic Games İndirme Hızı Düşük!!!

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar merhaba normalde wifi ile aldığım download hızım 24mb. Ethernet ile aldığım hız 50mb. Sorun şu ki 24mb ile aldığım indirme hızı 3mb/s.
Ethernet ile de aynı hızı alıyorum. Normalde ethernet ile 6mb/s gibi bir hız almam lazım ama alamıyorum. Görev yöneticisinden ağ kullanımına baktığım zaman 24-25mb arası geziyor normalde 50mb olması lazım. Sorun neyden kaynaklı?
Depolama birimi olarak ne kullanıyorsunuz?

ARDAER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ardaer alkan
Instagram
@ardaer_allkn
Twitter
ArdaerAlkan
Arkadaşlar merhaba normalde wifi ile aldığım download hızım 24mb. Ethernet ile aldığım hız 50mb. Sorun şu ki 24mb ile aldığım indirme hızı 3mb/s.
Ethernet ile de aynı hızı alıyorum. Normalde ethernet ile 6mb/s gibi bir hız almam lazım ama alamıyorum. Görev yöneticisinden ağ kullanımına baktığım zaman 24-25mb arası geziyor normalde 50mb olması lazım. Sorun neyden kaynaklı?
normal hız testini yapıca bilgisayardan 50mbps mi veriyor ?

ARDAER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ardaer alkan
Instagram
@ardaer_allkn
Twitter
ArdaerAlkan
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde 6mb/s almam gerekirken 3mb/s alıyorum.
başka platformlarda mesela epic games gibi orda bir şey indirirken de aynı durum var mı bide eğer ssd de sıkıntı varsa ondan da kaynaklanıyor olabilir sadece steamden ise steam ile alakalıdır o konu hakkında bilgim yok supporta yazarsan eminim dönüş yapacaklardır.

Nix0rM

80+
başka platformlarda mesela epic games gibi orda bir şey indirirken de aynı durum var mı bide eğer ssd de sıkıntı varsa ondan da kaynaklanıyor olabilir sadece steamden ise steam ile alakalıdır o konu hakkında bilgim yok supporta yazarsan eminim dönüş yapacaklardır.
Epic'te de aynı durum. Yarın internet sağlayıcısını arayacağım umarım çözülür.

ziyaonder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ziya Onder
Selam Superonline 100 mbps limitsiz fiber kullaniyorum normalde 10 mbps indirme hizim olmasina ragmen steam den oyun indirmeye calistigimda bu durum degisiyordu ta ki statik IP alana kadar.Hatta o kadar kotuydu ki maximum steam indirme hizi 4 mbps e cikiyor ve bir kac saniye sonra 4 kb a kadar dusuyordu.4 kb ile 4 mbps arasinda dalgalanma yasiyordum.Ayni sekilde IP TV de de sorun yasiyordum.Yaklasik 10 saniye sonra duruyordu ve tekrar geri alip kaldigi yerden devam ediyordum.Herhangi bir dosya indirmeye calistigimda ki boyutu onemsiz.200 mb da olabilir 20 mb da indirme hizi bir anda 3 kb lere kadar dusebiliyordu.NVDIA GFORCE NOW kullaniyorum sorun yok . Youtube dan 8K kalitesine ayarladigimda (sadece ayarlayabiliyorum izlemiyorum) akis devam ediyor ve sorun yok.Bant daraltmasi mi yoksa CGN IP havuzu mu diye gunlerce arastirdiktan sonra 2021 Kasim ayi itibari ile denemek icin statik IP aldim ve sonuc inanilmaz.Steam dosya indirmesi wireless bagli olmama ragmen 7-8 mbps lerde geziyor ve IP TV de takilma donma problemleri kalkti.CanIRunIt sitesinden bir sistem dosyasi indiremezken simdi istedigim dosyalari indirebiliyorum.Herkesin sorunu aynimidir bilemem ama benim kendi sorunuma ait tespitim su sekilde " superonline IP havuzundaysaniz o havuza belli siteler ya da linkler icin uplink downlink limitleri uygulaniyor.Ne zaman ki "statik IP ye para oduyorsunuz" o zaman bu havuzdan ve kisitlamalardan kurtuluyorsunuz.Bu benim yasadigim sorundu ve bu sekilde cozdum.Herkesin sorunu aynimidir bilemem.Sadece referans olabilir diye eklemek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,309
Üyeler
163,464
Son üye
yasin2dev
Top Bottom