Neler Yeni

Steam düşük indirme hızı Her değer iyiyken

emreb3944

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Emre Begeç
Ki tam 1gb almana rağmen nerdeyse 80mbps ye çıkmışsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba insanlar şeymi sanıyor speed teste 1000mbps yazıyor diye steamdedemi öyle olucak
dostum simdi sanmak vs degil muhabbet onceden gayette ayni oyunu 850 900le indiriyordum ve de bahsettigimiz durumda soyledigin veri 600 maks gordu diyorsun ve de kime gore neye gore fena veriler degil ben parasini verdigim yani satin aldigim zamanin pesine dustugum icin aciyorum bu forumu yazdiklarinin hicbirinde ne bi yardim ne de ise yarar bilgi var ve dedigim gibi normal degil bu bugun olan bir sey degil birkac haftadir var 2 senedir sorun olmayan steamde 1 aydir kesintisiz sorun mu olcak fikirlerini kendine sakla iyi forumlar

ananas_suyu

80+ Bronze
dostum simdi sanmak vs degil muhabbet onceden gayette ayni oyunu 850 900le indiriyordum ve de bahsettigimiz durumda soyledigin veri 600 maks gordu diyorsun ve de kime gore neye gore fena veriler degil ben parasini verdigim yani satin aldigim zamanin pesine dustugum icin aciyorum bu forumu yazdiklarinin hicbirinde ne bi yardim ne de ise yarar bilgi var ve dedigim gibi normal degil bu bugun olan bir sey degil birkac haftadir var 2 senedir sorun olmayan steamde 1 aydir kesintisiz sorun mu olcak fikirlerini kendine sakla iyi forumlar
Dostum anlamak istemiyormusun 1000mbps ile 120 indirme alırsın en fazla sen burda 1000 bile almıyorsun tam olarak ona rağmen zaten ortalaman 60-80indirme almışsın + olarak Steam zaman zaman indirmede düşüklükler oluyor demişim gerçekten komiksin. İyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,513
Üyeler
169,305
Son üye
Emin:D
Top Bottom