Gamepower saber rgb alınır mı? ?

Alınır güzel klavye fakat indirimden klavye almanı öneririm

Alınır hocam 500₺ bütçem vardı ve herkes ogre önerdi almak istediğim red switch olduğundan dolayı ogrenin red switchli modelini bulamadım bende saber aldım ve çok memnumum. kasası biraz kalın olabilir ama gayet hoş bir klavye
hocam çın sesi geliyormuş klavyeden rahatsız ediyormuş doğrumu bende red switch almayı düşünüyorumda

hocam çın sesi geliyormuş klavyeden rahatsız ediyormuş doğrumu bende red switch almayı düşünüyorumda
Çın sesi dediğiniz en fazla yay sesidir şahsen oyun oynarken çıkıyorsa duymuyorum ama tuşa aşırı sert bastığımda doğal olarak çıkıyor ama yazı yazarken falan çıkmıyor yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla bnde indirimden 299a almıştım. Baya kötü yorumlar okuyunca iade ettim. Corsair k55 aldım 325tlye
Ne gibi kötü yorumlar okudunuz hocam?

Çın sesi dediğiniz en fazla yay sesidir şahsen oyun oynarken çıkıyorsa duymuyorum ama tuşa aşırı sert bastığımda doğal olarak çıkıyor ama yazı yazarken falan çıkmıyor yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne gibi kötü yorumlar okudunuz hocam?
anladım hocam teşekküler ince hesaptaki yorumları diyor sanırım arkadaş bende o yüzden açtım bu konuyu biraz kötülemişler klavyeyi

anladım hocam teşekküler ince hesaptaki yorumları diyor sanırım arkadaş bende o yüzden açtım bu konuyu biraz kötülemişler klavyeyi
Hocam bende incehesap üzerinden aldım ama bende öyle bir sıkıntı mevcut değil normal kullanımda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,616
Üyeler
189,638
Son üye
Soys Minecraft
Geri