Ryzen 3 1200 AF Hazır Sistem Alınır mı?

JackieTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
521
Merhaba arkadaşlar. Şuan bu sistemi almak istiyorum da görüşlerinizi almak istedim.. Anakart ile ram bi tık geri kalıyor aşırı öyle fps isteğim yok makul seviyede ki oyunları açsın yeterli.
İleri de ram takviyesi yaparım. Gta5 - pubg - lol gibi oyunlar da yüksek grafikler de oynar mıyım ortada olsa yeterli.

Sistem:

Aslında biraz daha paraya kıyıp Ryzen 5 1600AF yada 2600 olsa yüksek ayarlarda rahat oynayabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar. Şuan bu sistemi almak istiyorum da görüşlerinizi almak istedim.. Anakart ile ram bi tık geri kalıyor aşırı öyle fps isteğim yok makul seviyede ki oyunları açsın yeterli.
İleri de ram takviyesi yaparım. Gta5 - PUBG - lol gibi oyunlar da yüksek grafikler de oynar mıyım ortada olsa yeterli.

Sistem:

B450 yaparsanız daha iyi olur ve aşağıdan monitör kulaklık klavye mouse seçmeyi unutmayın sistem fiyatı 4900 değil her şey dahil 6000 yapıyor.

Aslında biraz daha paraya kıyıp Ryzen 5 1600AF yada 2600 olsa yüksek ayarlarda rahat oynayabilirsiniz.
B450 yaparsanız daha iyi olur ve aşağıdan monitör kulaklık klavye mouse seçmeyi unutmayın sistem fiyatı 4900 değil her şey dahil 6000 yapıyor.
Bu işlemci ekran kartı besler mi fazla bütçem yok şuanlık direk alıcam sadece kasayı almak istiyorum bu halde alsam gta5 + lol+ pubg filen oynatır mı..?

Bu işlemci ekran kartı besler mi fazla bütçem yok şuanlık direk alıcam sadece kasayı almak istiyorum bu halde alsam gta5 + lol+ PUBG filen oynatır mı..?
Ağırlıklı oyunlarda darboğaz yapabilir diye düşünüyorum tavsiyem bütçeyi attırıp bi üst seviye işlemci almak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri