Redmi Note 10 Pro'mu Mi Note 10 Mu ?

BaRoNeaS

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
3000
Hayırlı Cumalar öncelikle. Redmi Note 10 pro ile Mi Note 10 arasında kararsız kaldım fiyat olarak ikisi aynı fiyata geliyor 2750tl (mi note 10 2.el 1 haftalık) yurt dışı alıcağım için fiyatı bu şekilde geliyor sizce hangisini almalıyım ?

Hayırlı Cumalar öncelikle. Redmi Note 10 pro ile Mi Note 10 arasında kararsız kaldım fiyat olarak ikisi aynı fiyata geliyor 2750tl (mi note 10 2.el 1 haftalık) yurt dışı alıcağım için fiyatı bu şekilde geliyor sizce hangisini almalıyım ?
Redmi note 10

Hiçbiri poco x3
Edit:3200 ₺

Realme 7 pro stoğu kaldı mı?

Mi note 10 al

Redmi serisi pişmanlıktır sakın alma

sebebi ile yazsan güzel olurdu
Mi note 10 al

Redmi serisi pişmanlıktır sakın alma
redmi note 6 pro kullaniyordum memnundum :) mi serisi hiç denemedim arasında çok fark varmı
Realme 7 pro stoğu kaldı mı?
telefoncuya sormak lazım :)
Hiçbiri poco x3
Edit:3200 ₺
seçenekler arasında poco yazdımda benimmi haberim yok acaba ? 2 telefon arasında kaldım diyorum

sebebi ile yazsan güzel olurdu

redmi note 6 pro kullaniyordum memnundum :) mi serisi hiç denemedim arasında çok fark varmı

telefoncuya sormak lazım :)

seçenekler arasında poco yazdımda benimmi haberim yok acaba ? 2 telefon arasında kaldım diyorum
Onu da seçeneklerine ekleyebilirsin diye söyledim niye sinirlendin ?

Onu da seçeneklerine ekleyebilirsin diye söyledim niye sinirlendin ?
sinirlenmedim başka kişilerede sordum hepsi yeni seçenek eklemeye çalışıyor ve benim aklım tamamen karışıyor :) bu yüzden ani bi tepki sadece

sinirlenmedim başka kişilerede sordum hepsi yeni seçenek eklemeye çalışıyor ve benim aklım tamamen karışıyor :) bu yüzden ani bi tepki sadece
Knk söylediğin cihazların hepsi poco X3 ile aşağı yukarı aynı performansı verecek işlemcileri arasında fark yok bütçe ne kadar bide öne göre öneri yapabilirim

Knk söylediğin cihazların hepsi poco X3 ile aşağı yukarı aynı performansı verecek işlemcileri arasında fark yok bütçe ne kadar bide öne göre öneri yapabilirim
bütçem 2800 filan ama sizin baktığınız fiyattan daha az düşük fiyata aliyorum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,002
Üyeler
189,017
Son üye
yonuzo
Geri