1700 tl ye alınacak oyuncu koltuğu

knk sistemini merak ettim de bi atabilir misin?
daha almadım alacam

daha almadım alacam
anladım hocam. 1700 lira koltuğa vermek saçma geliyor da. Sistemi kötü olan adamın bile evinde oyuncu koltuğu var 1500'tlik. Saçma yani git ekran kartı al işlemci al ama illa ya kasanın dışı sırf rgb var diye yada koltuk. Senin için söylemiyorum hocam sistem sağlammış zaten :D

anladım hocam. 1700 lira koltuğa vermek saçma geliyor da. Sistemi kötü olan adamın bile evinde oyuncu koltuğu var 1500'tlik. Saçma yani git ekran kartı al işlemci al ama illa ya kasanın dışı sırf rgb var diye yada koltuk. Senin için söylemiyorum hocam sistem sağlammış zaten :D
teşekkür ederim

daha almadım alacam
Yalnız bir şey farkettim. Sistemi toplasan 35k felan ediyor sanırsam. 35k hazır sistemlere baktınız mı hiç? Ya da almayı düşünür müsün?

daha almadım alacam
bileşenler farklı fakat ekran kartı ve işlemci aynı,vatandan 16700 e aldım tüm pc yi

daha almadım alacam
kaç k

Fena sistem hemde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri