Mi Note 10.Hayırlı Cumalar öncelikle. Redmi Note 10 pro ile Mi Note 10 arasında kararsız kaldım fiyat olarak ikisi aynı fiyata geliyor 2750tl (mi note 10 2.el 1 haftalık) yurt dışı alıcağım için fiyatı bu şekilde geliyor sizce hangisini almalıyım ?
Mi Note 10.Hayırlı Cumalar öncelikle. Redmi Note 10 pro ile Mi Note 10 arasında kararsız kaldım fiyat olarak ikisi aynı fiyata geliyor 2750tl (mi note 10 2.el 1 haftalık) yurt dışı alıcağım için fiyatı bu şekilde geliyor sizce hangisini almalıyım ?
Şöyle diyeyimsebebiyle yazarsanız sevinirim
Redmi note 10 120hzekran olarak mi note 10 daha iyi değimi ?
Knk 1 saatir araştırma yaptım yabancı kaynaklara da baktım resmi note 10 pro ile mi note 10 arasında fiyat farkına değecek hiçbir fark yok birinin ekran yenileme hızı 120 Hz diğerinin 60 ama işlemcileri arasında performans farkı ha var ha yok o kadar minimal seviyede ve bu işlemciler ile oyunlarda 120 Hz deneyimini yasayamazsin çünkü 120 FPS vermez hiçbir oyunda ikisininde alsan pişman olmazsın ikisi arasında keşke şunu aldaydim demezsin emin ol knkekran olarak mi note 10 daha iyi değimi ?
Redmi * demek istedim resmi yerineKnk 1 saatir araştırma yaptım yabancı kaynaklara da baktım resmi note 10 pro ile mi note 10 arasında fiyat farkına değecek hiçbir fark yok birinin ekran yenileme hızı 120 Hz diğerinin 60 ama işlemcileri arasında performans farkı ha var ha yok o kadar minimal seviyede ve bu işlemciler ile oyunlarda 120 Hz deneyimini yasayamazsin çünkü 120 FPS vermez hiçbir oyunda ikisininde alsan pişman olmazsın ikisi arasında keşke şunu aldaydim demezsin emin ol knk
bende baktım baya arasında fark çok yok ben küçük telefon sevdiğim için mi note 10 alacam galibaKnk 1 saatir araştırma yaptım yabancı kaynaklara da baktım resmi note 10 pro ile mi note 10 arasında fiyat farkına değecek hiçbir fark yok birinin ekran yenileme hızı 120 Hz diğerinin 60 ama işlemcileri arasında performans farkı ha var ha yok o kadar minimal seviyede ve bu işlemciler ile oyunlarda 120 Hz deneyimini yasayamazsin çünkü 120 FPS vermez hiçbir oyunda ikisininde alsan pişman olmazsın ikisi arasında keşke şunu aldaydim demezsin emin ol knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Redmi * demek istedim resmi yerine
ikisi de ideal telefonlar knk içine hangisi sinerse onu al ben realme 7 kullanıyorum telefonumdan da hiç bir sorunum pişmanlığım yok düşünürsen buna da bakmanı isterim şimdiden hayırlı olsunbende baktım baya arasında fark çok yok ben küçük telefon sevdiğim için mi note 10 alacam galiba
redmi ne gibi sorunu var ?Redmi sakın alma mi serisi iyidir
sağol. realmi bulunduğum şehirde 2.eli yokikisi de ideal telefonlar knk içine hangisi sinerse onu al ben realme 7 kullanıyorum telefonumdan da hiç bir sorunum pişmanlığım yok düşünürsen buna da bakmanı isterim şimdiden hayırlı olsun
redmi ne gibi sorunu var ?
sağol. realmi bulunduğum şehirde 2.eli yok![]()
bilmiyorum beimkimi öyle değildi ama bende redmi note 6 pro vardı geçen hafta sattım ve donma vs yoktu ben birde çok uygulama indirmiştimzamanında redmi 5 plus kullandım ve 2 sene sonra güncelleme almamaya ve kasmaya başladı. Arkadaşımda da note 9 pro var onun bile şimdiden donmaya başlamış. Mıuı çok ağır bir işletim sistemi ve redmi modeller bunu kaldıramıyor.